Crossmotor onderhoud

SMX Racing in Kaatsheuvel is hét adres in Brabant voor het onderhoud van je crossmotor. Houd je crossmotor in topconditie en breng hem met een zekere regelmaat even langs, dan kijken wij je crosser, enduromotor of supermoto volledig voor je na. Naast voor crossmotor onderhoud kun je bij SMX Racing bovendien terecht voor reparaties, een complete blokrevisie of de montage van nieuwe onderdelen.

Transparant crossmotor onderhoud

Bij ons staat bij crossmotor onderhoud transparantie en eerlijkheid voorop. We spreken vooraf dan ook altijd duidelijk met je af wat voor gebreken we eventueel mogen repareren en waarvan we je eerst op de hoogte moeten stellen. Bij ernstige mankementen, waarbij de reparatiekosten kunnen oplopen, zullen we te allen tijde eerst toestemming vragen, ook als je vooraf al hebt aangegeven dat ieder probleem hoe dan ook verholpen moet worden.

Gegarandeerd kwaliteit door jarenlange crosservaring

Doordat eigenaar Robin Heeringa zelf jarenlang actief is geweest in het motorcross- en supermotocircuit, weten we waarover we praten. Het is dan ook de reden dat we het crossmotor onderhoud doen voor veel competitiecrossers. Wij zorgen ervoor dat je motor weer op en top in orde is voor de eerstvolgende race. Robin weet als geen ander wat het belang is van een technisch perfect functionerende motor en zal dan ook niet eerder stoppen dan wanneer de motor weer op zijn best loopt!

Niet alleen crossmotor onderhoud

Je kunt bij SMX Racing niet alleen terecht voor het onderhoud van je crossmotor. Zoals we al aangaven doen we ook reparaties en, indien nodig, complete blokrevisies. Daarnaast verkopen we in deze (online) motorcrosswinkel alle denkbare onderdelen voor de motorcross, supermoto en enduro, evenals kleding. En heb je een nieuw onderdeel besteld, maar zie je jezelf dit niet monteren? Laat het dan vooraf weten, dan zorgen wij voor de montage!

Maak een afspraak in de werkplaats

Wil je een afspraak maken voor het onderhoud van je crossmotor? Neem dan bij voorkeur contact op door te bellen naar +31 6 11 41 6226 of via een WhatsApp'je. Een e-mail sturen naar info@smxracing.nl mag natuurlijk ook. Voor vragen over iets anders dan crossmotor onderhoud mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen!

whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?