Werkplaats

Heb je een vraag of wil je graag iets weten over bijvoorbeeld een blokrevisiemotorcross onderdelen of crossmotor-stickers?
Voor al je onderhoudblokrevisies en montage van je aankopen op onze webshop kan je terecht bij SMX Racing.

Kom dan bij ons langs in onze motorcross winkel in Kaatsheuvel of stuur ons een bericht.

Door jarenlange ervaringen in de motorcross, enduro en supermoto kunnen wij je goed van dienst zijn.

SMX Racing kent flexibele openingstijden, maar stelt wel op prijs om vooraf een mail, belletje of een WhatsApp bericht te ontvangen. Wij werken zonder personeel en moeten soms weg om onderdelen of motoren op te halen/brengen. Ook tijdens een supermoto wedstrijd en evenementen kunnen wij afwezig zijn, dit omdat we een circuitservice hebben en wedstrijdrijders technisch ondersteunen. Dit proberen we tijdig en goed te communiceren. Hierdoor weet je ook zeker dat je niet voor een dichte deur staat en wij de tijd voor je hebben.

Je kunt bij SMX Racing terecht voor regulier klein & groot onderhoud, blok revisies, vering, schades, storingen en ook voor de kleine werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld lampje, tandwiel- en bandwissel. Vele banden en andere ( Cross, Enduro en Supermotard) onderdelen hebben we standaard op vooraad en kunnen deze ook gelijk monteren bij het ophalen. Indien we je aankoop moeten monteren bij het ophalen, laat het ons vooraf weten, zodat we rekening kunnen houden met de planning.

Alle werkzaamheden worden vooraf met je doorgenomen. Indien wij tijdens de reparatie stuiten tegen bepaalde zaken, overleggen wij eerst of wij dit mogen repareren en wat ons advies daarin is.

De werkplaats van SMX Racing is niet de kwantiteit, maar kwaliteit wat telt. Daarom kan het soms iets langer duren, maar ben je wel gegarandeerd dat je motor als ‘nieuw’ terug krijgt.

Ook hebben wij competitie gevoel en hebben daarom veel competitie motoren in onderhoud. Rij je wedstrijden, ongeacht op welk niveau, kunnen wij ervoor zorg dragen dat je motor weer tijdig technisch 100% klaar staat voor je volgend evenement.

Wij zijn van mening dat je bepaalde zaken beter kunt uitbesteden aan bedrijven met een specialisme. Door die manier van denken werken wij samen met enkele specialistische bedrijven, zoals HK Suspension, Powerseal en zo nog een paar andere.

SMX Racing staat ook altijd 100% achter de uitgevoerde werkzaamheden.

Ons adres is:

Van Haestrechtstraat 5
5171 RB Kaatsheuvel

+31 416 85 26 86
Info@smxracing.nl

WhatsApp: +31 6 11 41 6226 

Check hier de locatie op Google Maps
 

Openingstijden*

Maandag 10:00 – 21:00

Dinsdag 10:00 – 18:00

Woensdag GESLOTEN

Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 21:00*

Zaterdag 10:00 – 17:00*

Zondag GESLOTEN

Overige tijden op afspraak

* Graag even een berichtje vooraf.

* Ivm wedstrijden en technische service tijdens de BeNeCup Supermoto wedstrijden kunnen wij deze dagen gesloten zijn. Check onze Google bedrijfspagina voor onze meest actuele openingstijden


HK
Powerseal"

whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?