Motorcrosswinkel

Motorcrosswinkel SMX Racing heeft werkelijk alles wat je als motorcrosser maar nodig hebt. Motorcrossers van klein tot groot kunnen hun hart ophalen in deze motorcrosswebshop. Of je nu een beginner bent of professioneel rijdt. Zowel voor het cross-, enduro- als supermoto zijn alle denkbare banden, remmen, kettingen en andere (speciale) onderdelen verkrijgbaar. Vele onderdelen zijn online vindbaar, maar nog meer offline. Zoek je iets specifieks of wil je meer info bij het maken van keuzes, neem dan vrijblijvend contact op of kom langs voor de mogelijkheden en opties. Daarnaast kun je ook bij SMX Racing terecht voor onderhoud in de werkplaats. SMX Racing is dé motorcrosswinkel van motorcrossers, voor motorcrossers!Motorcrossshop

Op gebied van cross is een groot assortiment aan vervangingsonderdelen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende soorten banden op voorraad van gerenommeerde merken als Dunlop, Michelin en Pirelli. Zowel losse voor- en achterbanden als complete crossbandensets zijn bij deze motorcrosswinkel te bestellen. Maar heb je een nieuwe kickstarter, uitlaat of remblok nodig? Ook dan ben je bij SMX Racing aan het juiste adres. Kijk op de pagina cross voor alle motorcross onderdelen.

Alles voor enduro

Ook voor de enduro-liefhebber is SMX Racing dé motorcrosswinkel bij uitstek. Bij Enduro heb je banden nodig met DOT en een eventuele FIM code van Michelin en Pirelli. Hetzelfde geldt voor diverse soorten handkappen en verlichting, die je specifiek bij enduro nodig hebt. Bekijk gauw alle enduro-onderdelen die de motorcrosswinkel te bieden heeft.

Motorcrosswinkel

Supermoto specialist

Onderdelen nodig om jouw cross of enduro motor goed om te bouwen naar supermotard? Tandwielen vervangen? Of toe aan een volledige blokrevisie? Je vindt ze allemaal in onze winkel. SMX Racing mag zich met recht een specialist noemen. Eigenaar Robin Heeringa heeft zelf de nodige ervaring op hoog niveau en is tijdens BeNeCup-wedstrijden aanwezig voor het bieden van de circuit service tijdens de Nederlandse en Belgische wedstrijden. We weten dus precies wat nodig is in de supermoto-sport als voor op straat. SMX Racing kan ook een compleet pakket aanbieden voor het ombouw en volledig naar jouw wens.

Motorcrosskleding kopen

Voor je eigen veiligheid is het ongekend belangrijk dat je de juiste, stevige motorcrosskleding draagt. Dit gaat van overalls tot helmen en van motorlaarzen tot een goede crossbril. Motorcrosswinkel SMX Racing beschikt verder over een ruim aanbod aan handschoenen en andere beschermende kleding.

Werkplaats

Je kunt je nieuwe onderdelen vanzelfsprekend zelf thuis monteren. Laat je het liever aan een specialist over, dan verrichten wij de montagewerkzaamheden graag voor jou in onze werkplaats. Ook voor onderhoud en zelfs complete revisies kun je bij onze motorcrosswinkel in Kaatsheuvel terecht. Wil je langskomen? Houdt dan rekening met de openingstijden, die te vinden zijn op onze contactpagina.

Heb je vragen? Schroom dan vooral niet ze te stellen! SMX Racing is dé motorcrosswinkel die gerund wordt door echte experts.