DID Chains

DID Chains

DID Chains

Sinds 1933 is Kokueki Chain Cobrand begonnen met het produceren van fietskettingen. Na een lange periode van ontwikkeling en vooruitgang in de technologie werd in 2004 DID Chains opgericht. DID produceert kettingen voor allerlei motorfietsen, van crossmotoren tot aan het circuit segment. Daarnaast staat DID bekend om zijn velgen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de crossmotoren en worden door verschillende toppers gebruikt. Dit alles wordt geproduceerd in Kaga, Japan. Door de uitstekende kwaliteit is DID de marktleider van originele onderdelen voor alle Japanse en Europese motoren.

DID kettingen

DID produceert kettingen voor crossmotoren, enduro motoren, wegmotoren en circuit motoren.
DID heeft 4 types crosskettingen. Het eerste crossketting is voor alle jeugdmotoren, de NZ Series, bewezen als een crossketting voor de kleine kampioenen. Hierop volgt het budget model van DID voor de grote motoren, de 520DZ2, een prima ketting voor een leuke prijs.
De twee hoofdkettingen voor crossmotoren (520DZ2 en 520MX) zijn bewezen door verschillende kampioenschappen als sterke kwaliteitskettingen. De 520DZ2 is de goedkopere variant van deze lijn, maar evenals een goede crossketting.
Voor het straat/ race segment zijn een achttal verschillende kettingen gemaakt. Ook hier is er variatie van een lage naar hoge prijs. Voor meer info over die kettingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Meest bekende kettingen van DID zijn de 525 straat, 520 ERT3 en de 428 kettingen.

DID Dirtstar velgen

Sinds het ontstaan van DID produceert het bedrijf eigen velgen voor crossmotoren. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en bewezen door professionals. De "DID Dirtstar" is hun standaard variant, 20% sterker dan originele velgen en compatibel met originele spaken en naven.
De "DID Dirstar ST-X" is 40% sterker dan de originele velgen, en ook hier passen de originele spaken en naven in. Alle velgranden zijn uitvoerbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een kleur bijzit die bij jou past.Veel producten van DID Chains hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van DID.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?