DID ERT3 520 KETTING GOUD 120 SCHAKELS (Va €58,-)

DID ERT3 520 KETTING GOUD 120 SCHAKELS - Vanaf €57,80

€64,95

De beste motorcross ketting nu nog beter!

De D.I.D. ERT3-ketting is bewezen door de beste teams ter wereld. Met geavanceerde technologie en ontworpen voor de extreme omstandigheden tijdens motorcross races. De D.I.D. ERT3 heeft 25% meer anti-schok prestatie en een 5% hogere treksterkte ten opzichte van de vorige generatie ERT2 ketting zonder het gewicht van de ketting te veranderen. Dit betekent dat de ERT3 zonder compromis sterker is dan zijn voorganger. Gebruikt en getest door professionele motocrossteams zoals de fabriek teams van KTM, Honda, Yamaha, Kawasaki en Suzuki, de D.I.D. ERT3 is het volgende niveau van ketting prestaties.

De D.I.D. ERT3 heeft een SDH-penbehandeling die een extreem harde chroom-carbide laag op het oppervlak van de pin creëert, terwijl de binnen kern zacht wordt gehouden om extreme schokbelastingen te absorberen.

De D.I.D. ERT3 maakt gebruik van een uit één stuk gemaakte bus technologie voor hoge slijtvastheid. De koud gevormde stevige bussen hebben een glad naadloos oppervlak met volledige ronding wat de ketting een uitzonderlijke levensduur geeft.

Eigenschappen:
Kenmerkende gouden schakels
3% grotere pendiameter en 5% lichter dan de voormalige ERT
Voor 125 - 500cc motorcross-toepassingen
Gemiddelde treksterkte van 36,92 kN
Gewicht (per 100 links): 1,36 KG
Inclusief een clip link schakel (RJ)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DID ERT3 520 KETTING GOUD 120 SCHAKELS (Va €58,-)
ANDEREN BEKEKEN OOK:
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?