MOTOMASTER 320MM RACING FLAME SUPERMOTO REMSCHIJF VOOR - KAWASAKI

MOTOMASTER 320MM RACING SUPERMOTO VOORREMSCHIJF - KAWASAKI

€237,38 €219,95

Moto master Supermoto racing flame voor remschijf. 320mm flame wave voorremschijf voor gebruik met een Motomaster 4 zuigerige CNC gefreesde remklauw.

Remschijf dikte van 5mm en een mooi aluminium geanodiseerde hart, maakt dit de remschijf helemaal af. Deze schijven worden extra getest op hardheid en hoe het zich houdt bij hogere temperaturen. Kwalitatief slechte schijven gaan op een gegeven moment krom trekken en/of slechter remmen.

Door de grote schijf kan je harder en beter gedoseerd remmen. Bij bepaalde modellen is er een remklauw adapter nodig voor montage van deze remschijven. Deze zijn volledig CNC gefreesd van 6082 aluminium. Deze is noodzakelijk om de remklauw op de juiste positie te plaatsen dan origineel. Kijk in het overzicht of dit nodig is en bestel deze, indien nodig, erbij. Standaard wordt deze niet meegeleverd met de schijf. Dit betreft een apart artikel.

Voor oa de modellen: KX125 KX250 KXF250 KXF450 KX250F KX450F KX450 KX450 KX500 KXL250 KLX400 KXE450 KDX200 KDX220

Let op:

Een Motomaster racing remschijf kan niet gemonteerd worden samen met een Motomaster street remklauw adapter. Dit heeft te maken met de dikte van de schijf en de uitsparing in de remklauw adapter. Zorg dus voor de juiste remklauw adapter bij jouw remschijf. Daarnaast kun je geen Motomaster racing remschijf monteren op een cross/ enduro remklauw.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MOTOMASTER 320MM RACING FLAME SUPERMOTO REMSCHIJF VOOR - KAWASAKI
ANDEREN BEKEKEN OOK:
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?