MOTOMASTER 300MM RACING SUPERMOTO REMSCHIJF VOOR - KAWASAKI

MOTOMASTER 300MM RACING FLAME SUPERMOTARD VOORREMSCHIJF - KAWASAKI

€237,38 €219,95

Moto-master Supermoto racing flame voorremschijf voor Kawasaki.

300mm flame wave voorremschijf voor gebruik met oa een Motomaster 4 zuigerige CNC gefreesde remklauw. Remschijf dikte van 5 mm en een mooi aluminium geanodiseerde hart, maakt dit de remschijf helemaal af. Deze schijven worden extra getest op hardheid en hoe het zich houdt bij hogere temperaturen. Kwalitatief slechte schijven gaan op een gegeven moment krom trekken en/of slechter remmen.

Door de grote schijf kan je harder en beter gedoseerd remmen. Bij bepaalde modellen is er een remklauw adapter nodig voor montage van deze remschijven. Deze zijn volledig CNC gefreesd van 6082 aluminium. Deze is noodzakelijk om de remklauw op de juiste positie te plaatsen dan origineel. Kijk in het overzicht of dit nodig is en bestel deze, indien nodig, erbij. Standaard wordt deze niet meegeleverd met de schijf. Dit betreft een apart artikel.

Welke adapter heb je nodig?

De Motomaster Racing remschijven zijn enkel te gebruiken met een Motomaster Racing remklauw adapter + Motomaster Racing remklauw, of een andere supermoto specifieke remklauw. Wanneer je een Racing remschijf wilt monteren op een originele cross/ enduro remklauw bestaat de kans dat de rem stuk gaat. Als je met de originele remklauw wilt blijven rijden moet je een street remschijf monteren met street adapter.

Voor oa de modellen: KX125 KX250 KXF250 KXF450 KLX400 KLX450

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MOTOMASTER 300MM RACING SUPERMOTO REMSCHIJF VOOR - KAWASAKI
ANDEREN BEKEKEN OOK:
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?