Wiseco

Wiseco

Wiseco performance products

In 1941 begon Clyde Wiseman in zijn garage met het produceren van hoge prestatie zuigers. in 1941 had hij zijn eerste zuiger ontwikkeld en geproduceerd voor hem en zijn vrienden. Snel verspreidde zijn werk over Amerika en werden motorcrossers enthousiast van zijn Wiseco zuigers. Tegenwoordig bestand het hoofdfiliaal van Wiseco uit 150.000 vierkante meter, waarin vele 3d en CNC machines staan om de hele wereld te kunnen bedienen. Na vele jaren van ontwikkeling zijn zuigers voor 2 takt en 4 takt motoren slechts een klein deel van wat Wiseco te bieden heeft.

Wiseco zuigerkits

De zuigerkits van Wiseco worden gemaakt voor bijna alle crossmotoren, zowel tweetakt als viertakt. Deze zuigerkits bevatten alles wat er nodig is om jouw crossmotor op de juiste manier te reviseren. Alle zuigers van Wiseco worden gegoten van aluminium. Dit zorgt voor een sterkere zuiger dan een gegoten zuiger. De gesmeden zuiger heeft ook een kleinere foutmarge, door de nauwkeurige machinale bewerking. De zuigers van Wiseco hebben slechts 1 zuigerveer wat de weerstand verlaagt en het vermogen bevordert.
Alle zuigers worden gebruikt op het hoogste niveau motorcross, supercross, supermoto, Quad cross en meer.

Wiseco crossblok delen

Naast zuigers produceert Wiseco ook Koppelingsdelen, Krukassen en drijfstangen en accessoires. Met deze onderdelen laat je de prestaties van jouw crossmotor eenvoudig toenemen.
- Wiseco koppeling: Wiseco heeft gesmeden koppelingshuizen ontwikkeld, deze zijn vele malen sterker dan OEM en gaan daardoor dus langer mee. naast het koppelingshuis wordt ook het binnenhuis, drukplaat en koppelingsdeksel meegeleverd bij de kit. Alle materialen zijn billetproof (super sterk).
- Wiseco krukas: De gesmeden Wiseco krukas heeft een speciale vertraging en balans. Hierdoor heerst er minder trilling in de cilinder en slijt alles minder snel. Door de Wiseco ontwikkelde traagheid levert de crossmotor betere prestaties.
- Wiseco accessoires: Naast al deze producten levert Wiseco ook accessoires als Cilinderhulzen, pakkingen, sproeiers en zuigerdelen. Zo kan je bij Wiseco bijvoorbeeld losse zuigerpennen en veren bestellen als dit bij jou mist. Met de Wiseco cilinder huls maak je jouw cilinder met een kleine aanpassing weer als nieuw.Sommige producten van Wiseco hebben we (nog) niet online staan. We helpen je er graag mee, neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Wiseco.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?