Vibram Supermoto

Vibram Supermoto

Virbram

Vitale Bramani richtte in 1937 Virbram op. Door een tragische gebeurtenis besluit Bramani een zool te ontwikkelen die grip heeft op elke ondergrond en tijdens elke omstandigheid. Met het gebruik van gevulkaniseerd rubber ontwikkeld hij de 'Carrarmato' zool. Dit werd een van de meest gebruikte zolen door bergbeklimmers. Vibram maakt nu zolen voor schoenen, laarzen en meer. Vibram produceert ook complete schoenen en heeft daar een uitgebreid assortiment in.

Virbram supermoto zool

Voor de supermoto heeft Virbram een speciale zool ontwikkeld. Voor alle crosslaarzen met een gestikte zool (zoals Gaerne, Forma en Sidi zonder SRS). Wanneer er een SRS (Sole Raplacement System) op jouw crosslaars zit is het niet gemakkelijk om een Vibram supermoto zool te monteren. De VSM Tech Vibram zool is ontwikkeld met professionele supermoto rijders en in 2012 behaalde Vibram haar eerst kampioenschap.

De Vibram Supermoto zool heeft verwisselbare sliders. De gele plastic sliders, die gebruikt wordt door vele professionals, zijn van gehard plastic. Dit zorgt ervoor dat je je supermoto laars goed kan laten glijden over het asfalt. Wanneer je wilt dat je laars meewerkt aan het afremmen zijn de zwarte rubberen sliders ideaal. Doordat het rubber ruw is remt het mede af op het asfalt en heb je 'een extra rem'. Deze sliders zijn ook makkelijk uitwisselbaar bij verschillende weersomstandigheden.
De Vibram zool kan je bij ons bestellen en via ons kunnen deze onder jouw crosslaars gemonteerd worden.

Vibram framebeschermers

De Anti-slip frame bescherming van Vibram zorgt voor een optimale bescherming van jouw frame. Daarnaast heb je meer grip tijdens het klemmen met crosslaarzen aan. Door de antislip laag schuift je crosslaars minder langs het frame, omdat deze meer op een vaste positie blijft.
Door het gebruik van natuur rubber is het een degelijke frame protector, het rubber is erg sterk, stug en biedt veel grip.
De Vibram frame bescherming is, per merk afhankelijk, leverbaar in zwart, oranje, groen, rood en blauw.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?