Vforce Membraanplaten

Vforce Membraanplaten

Vforce membraan

De Vforce membranen worden geproduceerd door het bedrijf Moto Tassinari. Dit bedrijf is opgericht in 1995 en maakt sindsdien de membranen van tweetaktmotoren in inlaatsystemen voor viertakt motoren. Dit Air4orce inlaat systeem zorgt voor een betere luchtstroom richting het gasklephuis. In de Italiaanse Husqvarna's, de huidige Husqvarna's en Ktm motoren zit OEM een Vforce membraan in. Hierdoor is Vforce de grootste producent op het gebied van membranen in de tweetakt wereld.

Vforce3/ Vforce4

Wat de Vforce3 en Vforce4 uniek maakt is dat er twee punten zitten aan het membraan voor de doorstroom van lucht en benzine. Doordat het oppervlak van de Vforce membraan punten verdubbeld is, wordt de lengte ervan verkleind. Hierdoor kunnen de membraamplaatjes makkelijker openen en sluiten. Aangezien een membraamplaatje 133 keer per seconde open en dicht gaat scheelt dit erg veel wanneer de mepmbraamplaatjes worden verdubbeld in hoeveelheid en gehalveerd in grootte. De Vforce membraan zorgt voor minder weerstand waardoor de membraanplaatjes makkelijker opnemen en sluiten.

De nieuwe Vforce4 is de innovatieve variant van de Vforce3, die al sinds 2005 op de markt staat. De Vforce4 heeft naast de twee membraanpunten twee begrenzingsplaatjes. Dit zorgt ervoor dat de membraan plaatjes niet verder opengaan en makkelijker dichtgaan. Daarnaast is het oppervlak van het membraan minimaal vergroot voor een betere luchtstroom. Met de Vforce3 of Vforce4 zorg jij voor een betere inlaat naar jouw cilinder. Er komt een betere luchtstroom en benzinenevel doorheen wat het vermogen van jouw crossmotor verbeterd.

Air4orce

Voor de viertakt motoren heeft Moto Tassinari een compleet inlaat systeem gemaakt, dit bestaat uit de luchtfilterslang. Dit verbind te luchtfilterbak met de carburateur. Dit geldt over het algemeen van motoren die al wat jaren ouder zijn. Zoals bijvoorbeeld een Ktm tot en met 2012. Door deze Air4orce inlaat kan er meer lucht richting de carburateur en wordt de luchtstroom dus efficiënter. Doordat er meer zuurstof bij de verbranding komt kan er meer vermogen geproduceerd worden en zullen er wat pk's bijkomen.Sommige producten van Vforce hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Vforce.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?