Twin Air

Twin Air

Twin Air | The Choice of Champions

Twin Air is ontstaan in 1972, een revolutionair jaar in de motorcrosswereld. Twin Air kwam met een dubbellaags schuim filter die zand en water uit de carburateur kon houden. De filter was in speciale olie ingeolied en herbruikbaar. Vóór deze uitvinding waren de luchtfilters van papier en deze waren binnen 30 minuten versleten.
Twin Air is nu een halve eeuw actief in het produceren van luchtfilters en wereldwijd marktleiders. In vele motoren zit standaard een Twin Air luchtfilter en bijna bij elke crosswinkel liggen de filters in de schappen.

Twin Air luchtfilters

De airfilters van Twin Air zijn gemaakt van een dubbellaags schuim en daardoor water en zandafstotend. Dit zorgt ervoor dat alle inlaten van de motor schoon zullen. De filters zijn standaard niet ingeolied, maar hedendaags levert Twin Air ook ingeoliede filters die dus rijklaar zijn. Deze filters worden 'Pre olie genoemd'. Daarnaast hebben ze ook luchtfilters tegen backfire, etc...

Twin Air powerflow Kit

De beste filters op de markt kunnen alleen hun werk goed doen als ze om een lekvrij filterrekje komen. Standaard zijn deze rekjes gemaakt van plastic, maar van de Twin Air powerflow Kit zijn deze van aluminium. Deze zijn licht en sterk en dichten goed af tegen de filterbak. Voor deze kit zijn er speciale luchtfilters die perfect om het rekje passen.

Twin Air filtercare

Om de hoge prestaties van de filters te kunnen behouden is het zaak deze goed te onderhouden. Hiervoor heeft Twin air verschillende olie- en wasproducten. Hiermee wordt het onderhouden van uw filters gemakkelijk en neemt de levensduur toe.

Twin Air accessories

Twin Air beschikt ook over een aantal producten om de prestaties van je motor te upgraden. Bijvoorbeeld de koelvloeistof waardoor de temperatuur van jouw motor nog lager blijft. Door de hoge druk in de radiatoren is een goede dop van belang, ook deze is te verkrijgen van Twin air. Daarnaast heeft Twin Air een olie koeler die te plaatsen is achter de radiateur waardoor jouw motor tot wel 17 graden koeler blijft. Daarnaast heeft Twin Air een brede range aan olie filters. Wij hebben van Hiflo op de shop staan, maar kunnen uiteraard ook van Twin Air leveren.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?