Tsubaki Kettingen

Tsubaki Kettingen

Tsubaki Japan

'Tsubaki Chain Company Japan' is opgericht in 1917. Tsubaki begon met het maken van rollerkettingen in 1923. Het hoofdkantoor van Tsubaki Europe is gevestigd in Nederland, vanuit dit punt wordt er naar meer dan 70 landen verkocht. Tsubaki heeft voor ongeveer $700 miljoen sales per jaar wereldwijd.
Het synoniem van Tsubaki is excellentie, kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Door een intense inzet voor onderzoek, ontwikkeling en modernisering heeft Tsubaki een toonaangevende positie op het gebied van kettingen voor alle soorten voertuigen.

Tsubaki crosskettingen

Tsubaki maakt crosskettingen voor alle crossmotoren, quads en supermoto's. Alle kettingen van Tsubaki zijn van uitstekende Japanse kwaliteit.

- Tsubaki MX Pro: Deze niet gesealde crossketting van Tsubaki is speciaal ontwikkeld voor professioneel motorcross gebruik. Deze ketting zal niet knikken of vastlopen tijdens de meest hevige omstandigheden. Doordat deze ketting niet geseald is kan deze makkelijk schoon gehouden worden en goed worden ingevet. Door deze functie kan de ketting erg lang meegaan, mits deze goed onderhouden wordt. De ketting is te herkennen aan de gouden zijden.
- Tsubaki MX Series: Deze open ketting, niet geseald, is een goedkopere variant van de MX Pro variant. Deze crossketting is er alleen voor grote motoren. Het verschil zit het in de pinnen tussen de schakels. Bij deze MX Series zit er aan de binnenkant een ronde pin, bij de MX Pro een vierkante. De vierkante biedt meer stevigheid. Wat vooral goed is voor serieus gebruik.
- Tsubaki MX Alpha: Deze gesealde ketting van Tsubaki houdt vuil buiten de schakels. Deze ketting heeft een TX4 ring afdichting. Deze dicht 2x zoveel af als een o ring ketting waardoor vuil uit de schakels blijft. Deze crossketting is te herkennen aan de licht gouden kleur.
- Tsubaki MX Omega: Deze Tsubaki gesealde ketting heeft een o ring afdichting. Dit is de budget variant van de TX4 afdichting. De o ring houd ook vuil tegen bij de schakels, echter is de levensduur iets korter en afdichting minder. Echter dicht deze uiteraard beter af dan een open ketting.Sommige producten van Tsubaki hebben we (nog) niet online staan. We helpen je er graag mee, neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Tsubaki.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?