SM Project

SM Project

SM Project CNC special parts

SM Project is ontstaan vanuit een passie voor CNC frezen. Alle producten van SM Project worden vanuit een massief stuk gefreesd, zijn doordacht, ontwikkeld en ontworpen in Italië. Alle ontwikkeling is voortgevloeid uit directe ervaring vanuit de race wereld, dit dankzij de samenwerking die SM Project heeft met vele teams die actief zijn in de motorcross, enduro en supermoto wereld. De producten van SM Project worden gemaakt om kampioenschappen mee te winnen en getest door de rijders die het meest van de motor vragen.

SM Project onderdelen

SM Project maakt een select aantal onderdelen voor de motorcross en supermoto. Al deze special parts van SM Project geven een upgrade aan jouw crossmotor of supermoto. Deze onderdelen produceert SM Project voornamelijk:

- SM Project achteras blok met sliders, deze SM Pro set bevat twee achteras blokken, twee sliders en M8 bouten en moeren. Dit product is erg van belang om extra bescherming te bieden aan je voor en achter assen. Tijdens een val kan je moer dusdanig beschadigen en wordt het demonteren van je wiel niet meer mogelijk. Ook heeft SM Project eraan gedacht, dat je de achteras slider niet eerst los hoeft te halen, voordat je je as kunt demonteren. Dit gaat hierdoor sneller en met dank aan SM Project verlies je geen extra tijd voor bij een bandenwissel.
- SM Project Brembo/ Magura reservoir deksel, SM Project CNC gevreesd van 6082 aluminium. Magura deksels passen niet op Brembo reservoirs, andersom ook niet. Bestel daarom de juiste SM Project deksel voor jouw brembo / magura rempomp of koppelingspomp
- SM Project vooras slider, twee hard kunstoffen SM Project assen compleet met aluminium as.
- SM Project oliefilter cover, deze CNC gefreesde deksel geeft een mooie look aan jouw motor en laat de motor beter koelen. SM Pro anodiseert deze in een aantal kleuren.
- SM Project covers, de aluminium koppelingsdeksel en ontstekingsdeksel kunnen gepersonaliseerd worden gegraveerd. Hierdoor maakt SM Pro het mogelijk dat jij jouw naam en/ of nummer in jouw deksel laten graveren.
- Daarnaast heeft SM Project nog vele andere speciale producten voor de KTM 690 en Husqvarna 701 die je niet mag missen!


PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?