SM Pro Platinum Wheels

SM Pro Platinum Wheels

SM Pro Platinum

10 jaar geleden besloot SM Pro wielen te gaan produceren voor crossmotoren. Vanaf 1897 produceerde SM Pro, onder de naam Central Wheel Components, al wielen voor Zundapp en Kreidler motoren. Nu heeft SM Pro al meer dan 100 jaar ervaring in het maken van wielen voor motoren. SM Pro is gevestigd in Engeland, waar zij ook een van de bekendere merken zijn op het gebied van cross- en supermoto wielen. SM Pro produceert wielen voor KTM, Husqvarna, Honda, Yamaha, Kawasaki, Beta, Suzuki, Serco en GasGas. Daarnaast gaat SM Pro mee in de tijd door de wielen te maken voor Alta en Kuberg, wat nieuwe lectrice motoren zijn.

SM Pro crosswielen (set)

De crosswielen van SM Pro zijn volledig gemaakt door SM Pro. Het begint bij de naaf, de SM Pro naaf is gefreesd door sterk aluminium en compleet met alle lagers en afstandsbussen. De spaken van SM Pro zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS). De spaken zijn dikker dan OEM en daardoor sterker, verkrijgbaar in blank en zwart. De SM Pro spaaknippels zijn verkrijgbaar in vernikkeld staal en geanodiseerd aluminium (wat lichter is en kleuren mogelijk worden). De veldranden van SM Pro zijn gemaakt van 7050 T6 aluminium. Dit aluminium soort is een van de sterkere soorten die er is en daardoor wordt deze crossvelg sterker dan OEM. De veldranden van SM Pro kunnen naar wens worden geanodiseerd en zo kan je jouw crosswiel compleet samenstellen naar eigen wens.

SM Pro supermoto wielen (set)

De supermoto wielen van SM Pro worden van dezelfde materialen gemaakt als de crosswielen. Het voorwiel is verkrijgbaar in 16 inch, 16,5 inch en 17 inch, het achterwiel in 17 inch. Daarnaast maakt SM Pro ook Tubeless velgen voor supermoto. Door de extra rand aan de binnenkant van de velg is het mogelijk om zonder binnenband te rijden. Wanneer een supermoto wiel volledig cutomized wordt aangevraagd heeft SM Pro deze in een aantal weken geproduceerd. Een supermoto wiel dat is samengesteld op basis van basis kleuren is binnen een aantal dagen geproduceerd door SM Pro en staan daardoor snel bij jou in de motor.Producten van SM Pro hebben we (nog) niet online staan. We helpen je echter graag in de werkplaats met jouw SM Pro wiel. Neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van SM Pro.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?