Sidi Crosslaarzen

Sidi Crosslaarzen

Sidi footwear

In 1970 startte Sidi een bedrijf vakmanschap werkplaats, hierin maakte Dino Signori (oprichter Sidi) bergschoenen. Even later begon Sidi met het ontwikkelen en produceren van fietsschoenen en laarzen voor offroad gebruik, tegenwoordig crosslaarzen genoemd. Sidi is een van de bekendste merken op het gebied van crosslaarzen, dit komt door de Italiaanse kwaliteit en de vele ervaring die in het bedrijf zit. Sidi bestaat nu meer dan een halve eeuw, maar staat nog steeds garant voor haar balans tussen traditie, innovatie, style en comfort.
In 1974 heeft Sidi haar logo veranderd, boven Sidi staat nu een vortex symbool, dit staat voor beweging en sterkte. Wat de cross laarzen en fietsschoenen van Sidi egenwoordig nogsteeds kenmerkt.

Sidi crosslaarzen

Doordat Sidi al sinds 1970 crosslaarzen maakt zit er in de huidige collectie veel kennis, innovatie en ontwikkeling. Sidi staat er zoals vele Italiaanse bedrijven om bekend dat ze kwaliteit leveren, Zo ook bij Sidi. Wat kenmerkend is aan de crosslaarzen van Sidi is het scharnierpunt bij de enkel. Dit punt zorgt voor een uitstekende verhouding tussen stevigheid en flexibiliteit. Zo wordt het gemakkelijk om te remmen en schakelen met jouw crossmotor.
De Sidi Crossfire 3 is, momenteel, de hoofd crosslaars van Sidi, met deze crosslaars is Antonio Cairoli dan ook vele malen wereldkampioen geworden. Hiervoorafgaand was er de Sidi Crossfire 2, deze beschikt niet over de metalen neus. Deze crosslaarzen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en maten.

Sidi enduro laarzen

Voor het enduro segment kan natuurlijk een gewone crosslaars gebruikt worden, omdat de crosslaars dezelfde eigenschappen biedt waaraan een laars voor enduro gebruik moet voldoen. Echter heeft enduro extremere omstandigheden, zoals gladde stenen en waterachtige oppervlakten. Speciaal voor deze omstandigheden heeft Sidi de X3 enduro laars ontwikkeld. Goed bestendig tegen water en een zool die grip biedt in alle omstandigheden. Daarnaast heeft deze enduro laars ook een extra plastic cover over het voorste gedeelte wat waterafstotend is.

Sidi Jeugd crosslaarzen

De Sidi Crossfire 2 is er al vanaf maat 40, deze is dus vaak al beschikbaar voor een jeugdige crosser. Wanneer er een kleinere maten gewenst is heeft Sidi de Flame ontwikkeld. Deze jeugd crosslaars is er vanaf maat 31 tot 42. Deze crosslaars heeft ook een scharnierpunt boven de enkel waardoor er een fijne bewegingsvrijheid is. De laars is gemaakt van Italiaans leer, waardoor jouw kleine crosser een echte kwaliteitslaars aanheeft.Veel producten van Sidi hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Sidi.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?