Shoei Crosshelmen

Shoei Crosshelmen

Shoei Premium Helmets

Sinds 1958 staat Shoei garant voor de ontwikkeling naar de superieure crosshelm. Eitaro Kamata is de oprichter van Shoei die sinds het begin helmen ontwierp voor het speciale racing segment. Het succes van Shoei werd als eerste verspreid over Amerika, later over de motormarkt in Europa. Alle crosshelmen van Shoei worden ontwikkeld en geproduceerd in Japan, hier wordt elke helm gezien als een persoonlijke uitdaging om het maximale eruit te halen. Hierdoor worden de helmen van Shoei erg gerespecteerd door vele motorrijders.

Shoei crosshelmen

De nieuwe Shoei VFX-WR is de opvolger van de bekende Shoei VFX-W. Deze crosshelm is voor het eerst gelanceerd in 2019. De al veilige Shoei crosshelm is nu nog veiliger, comfortabeler en beter gestyled. De nieuwe crosshelm bevat het M.E.D.S (Motion Energy Distribution System), 3 laags EPS systeem, E.Q.R.S. (Emergency, Quick Release System en meer. Door al deze toevoegingen van veiligheid is de Shoei crosshelm een van de veiligste cross helm geworden op de markt.

De crosshelm van shoei is er in vier verschillende schalen die allen perfecte ventilatie bevatten. Er zijn op verschillende punten ingaande ventilatiepunten geplaatst waardoor er altijd wordt geventileerd. Doordat je de voering kan uitwassen zal de Shoei binnenvoering altijd zacht en fris zijn.
Naast alle veiligheid is de Shoei VFX-WR ook uitvoerbaar in vele kleuren. Doordat Shoei maar 1 type cross helm heeft worden alle designs hierop toegepast. Dit zorgt voor meer dan 10 verschillende designs, zodat er altijd een design crosshelm bij zit die bij jou past.Producten van Shoei Helmets hebben we (nog) niet online staan. We helpen je er graag mee, neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Shoei.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?