Selle Dalla Valle Zadelovertrek

Selle Dalla Valle Zadelovertrek

Selle Dalla Valle | Athena

Het Italiaanse zadelbedrijf Selle Dalla Valle (SDV) wordt gedistribueerd door het grote bedrijf Athena. Athena is opgericht in 1973, dit gebeurde door zeven andere grote bedrijven. Deze groep maakt allerlei technische en speciale producten voor de motorsport. In de loop der jaren is Athena uitgegroeid tot een enorm bedrijf. Athena verzorgd de distributie van vele merken als Selle Dalla Valle, Protaper, Gopro en nog vele meer.
Selle Dalla Valle is opgericht in 1970 en maakt sindsdien zijn ze marktleider op het gebied van buddyseat covers. Selle Dalla Valle heeft veel ervaring opgedaan in Europa en werkt nauw samen met vele fabrieken en top teams.

Selle Dalla Valle zadelovertrek

In 1999 kreeg Selle Dalla Valle de ISO 9002 certificering toegewezen, dit is een kwaliteitskeurmerk. In 2001 kreeg Selle Dalla Valle het “Quality & Service Award” van Ducati. Tegenwoordig zitten deze zadelovertrekken standaard op motoren van Ktm, Husqvarna, Bmw, Ducati en meer.

Selle Dalla Valle heeft een aantal typen zadelovertrekken voor crossmotoren, beschikbaar in de twee herkenbare kleuren zwart en blauw. SDV maakt ook seatcovers voor bijvoorbeeld het Ktm Red Bull Factory Racing Team, deze zadels zijn ook verkrijgbaar voor de consument. Selle Dalla Valle heeft dus de 'Factory buddyseat covers' voor vele motoren beschikbaar.
De seatcovers zijn er in een paar soorten stoffen en mate van grip, zo heb jij altijd de juiste grip tijdens bijvoorbeeld het accelereren uit de bocht. Door de juiste grip blijft het lichaam ook in de juiste positie.
Je hebt bij Selle Dalla Valle 4 soorten zadelovertrekken: Wave, Factory, Shark en Super Grip.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?