Rekluse Koppeling

Rekluse Koppeling

Rekluse clutch revolution

Rekluse is een revolutionair bedrijf die opereert in het gebied van koppelingen voor motoren. Rekluse is opgericht in 2002 door een collectieve visie en inspiratie. Rekluse staat erom bekend de motorprestaties drastisch te verbeteren door een revolutionaire koppeling. Alle producten van Rekluse zijn geïnspireerd, ontworpen en geproduceerd in Amerika. De visie van de oprichter van Rekluse luidt "Goed genoeg is niet goed genoeg." Rekluse blijft dagelijks ontwikkelen samen met professionele motorrijders om het maximale uit het maximale te halen.

Rekluse automatiche koppelingen

Rekluse is een grondlegger op het gebied van de automatische koppeling voor crossmotoren. Doormiddel van deze koppeling kan je zonder koppeling wegrijden, schakelen en afremmen. Dat alles zonder dat de motor uitvalt. De koppeling zorgt ervoor dat wanneer de motor stationair loopt (zonder gas te geven), de automatische koppeling ingeschakeld wordt ingeschakeld. Dit zorgt er dus ook voor dat je harder naar een bocht toe kan rijden, omdat de weerstand wordt verlaagt. Rekluse heeft meerdere varianten van automatische koppelingen voor crossmotoren:

Rekluse Radius CX: volledige koppelingskit met platen
Rekluse Radus X: past in een OEM koppelingshuis
CoreEXP 3.0: complete koppeling zonder lamellen en stalen platen
Deze varieren in prijs en rijcomfort, ook scheelt het per motor wat het beste werkt.

Rekluse handmatige koppelingen

Naast de automatische koppeling produceert Rekluse ook handmatige koppelingen voor crossmotoren. Hierin hebben ze twee soorten:

Core Manual Torq Drive: Dit is een complete koppelingskit van Rekluse. Alle koppelingsdelen zijn billetproof, en daardoor zeer sterk. Deze koppeling van Rekluse bevat meer dunnere platen in dezelfde ruimte, wat het koppel doet verbeteren doordat er meer frictie is tussen de platen. Daarnaast hebben de lamellen een groter oppervlak waardoor deze langer meegaan. Deze kit kan ook ter vervanging gebruikt worden van de OEM koppeling.
Core Manual: Deze kit bevat een hard geanodiseerd koppelingshuis, stalen platen en alle benodigde veren en moeren. Met deze Rekluse kit neemt de wrijving van de koppeling af, wordt gewicht bespaard en de levensduur van jouw crosskoppeling verlengd. Deze kit wordt gebruikt met de orinele lamellen.
Torq Drive Clutch Pack: Deze Rekluse kit bevat alle platen, veren en hoesjes voor het koppelingshuis. Hierdoor kan je jouw cross OEM koppeling vervangen voor de Rekluse Torq Drive. Er zijn meer platen dan origineel, waardoor het koppel toeneemt.


Producten van Rekluse hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Rekluse.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?