ProX Racing

ProX Racing

ProX Racing Parts

ProX is opgericht in 1975, nu wereldwijd distributeur van vele crossonderelen. Het hoofdkantoor is in de buurt van Amsterdam (Nieuw Vennep) gevestigd. Vanuit deze plaats worden nationale en internationale dealers geholpen aan hun crossonderdelen. ProX is vooral gespecialiseerd in hoogwaardige interne motorblok onderdelen, denk aan: zuigers, drijfstangen, krukassen en kleppen. Doordat ProX het assortiment blijft uitbreiden zijn er nu zo'n 8000 verschillende artikelen te leveren. Door de hoge kwaliteit levert ProX ook 'OEM' onderdelen aan fabrikanten, en daarnaast hebben ze dealers in meer dan 70 landen.

ProX crossmotor blokonderdelen

ProX heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van interne crossblok onderdelen. Een kleine opsomming wat ProX heeft voor een crossmotor: lagers, koppeling onderdelen, drijfstangen, kleppen, waterpomp kits, krukassen, cilinderhulzen, sproeiers, carburateur kits, pakkingen, oliefilters en (complete) zuigers.
Alle ProX onderdelen zijn gemaakt om de OEM prestaties te evenaren en te verbeteren. Alle ProX producten zijn op de OEM basis ontwikkeld, dit zorgt voor een eenvoudige montage ervan. Deze onderdelen worden ook vaak gebruikt door monteurs door deze voordelen. ProX ondersteunt meer dan 10 teams in de GP's, het Monster Energy Kawasaki team in Amerika en nog vele meer. Al deze machines moeten maximale prestaties leveren, wat aangeeft hoe goed de crossonderdelen van ProX zijn.

ProX crossmotor onderdelen

Naast alle interne blokonderdelen produceert ProX ook vele overige indelen voor een crossmotor. Zo heeft ProX wielonderdelen, vering onderdelen, ketting en tandwielen, luchtfilters en urentellers. De tandwielen van ProX worden gemaakt van 7075 T6 aluminium of Qste 420 & 460 staal. Beide van deze worden gemaakt van de meest sterke ijzersoorten.
ProX heeft op haar website vele Blogs staan hoe de onderdelen van ProX gemonteerd kunnen worden, zo staan er handige tips en tricks om het monteren eenvoudig te maken. Ook heeft ProX blogs waarin ze producten vergelijken met elkaar, bijvoorbeeld een O ring ketting tegenover een normale mx ketting.Veel producten van ProX (Racing Products) hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van ProX.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?