ProTaper Stuur & Handvatten

ProTaper Stuur & Handvatten

Protaper

ProTaper is ontstaan in 1991, naast GET is ook ProTaper een bedrijf van Athena. ProTaper kwam op de markt met het 'TaperWall' stuur. Sindsdien zijn ze niet meer gestopt met het ontwikkelen en produceren van cross sturen. In de loop der jaren heeft ProTaper vele producten op de markt gebracht voor motoren. Denk aan sturen, handvaten en toebehoren, ketting en tandwielen en verschillende accessoires.
Dagelijks probeert ProTaper de technologie te evolueren. Hierdoor worden alle producten naar het hoogste niveau getild. Jaar na jaar domineert ProTaper op verschillende gebieden in de Off road wereld.

Protaper sturen

ProTaper heeft een 7 tal soorten sturen op de markt. Deze verschillen van de grote motoren tot jeugdmotoren en pitbikes. Voor de grote motoren zijn er een viertal sturen: Fuzion, Evo, Contour en Se.

Protaper Fuzion: Dit stuur bevat een tussenstang met locker systeem. In het midden van de stang zit een draaiknop. Wanneer deze op flex wordt gezet is het stuur flexibeler en heeft het meer demping. Is het systeem gesloten heeft het stuur de normale stijfheid.
ProTaper Evo: Stuur zonder tussenstang, dit stamt af van het originele design van 1991. Dit stuur biedt standaard meer demping en flexibiliteit, is 25% lichter en 45% sterker dan originele sturen.
ProTaper Contour: Een vergelijkbare variant van de Evo, maar dan 1mm dikker. Gemaakt van T6 aluminium, wat het 20% lichter en 40% sterker maakt dan OEM sturen.
ProTaper SE: Stuur met tussenstang. Het 5mm dikke ProTaper stuur is CNC gevreesd van het sterke 6061aluminium. Door de tussenstang extra stevig en uitvoerbaar in verschillende kleuren.

Protaper handvaten controls

ProTaper heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van handvaten en controls. ProTaper heeft handvaten die je zo op je stuur kan schroeven, deze hoef je niet vast te lijmen, erg gemakkelijk. Daarnaast heeft ProTaper vele handvaten in verschillende soorten grip, dikte en kleuren. Alle handvaten zijn geschikt voor de standaard diktes van een cross stuur en passen daarom perfect.
Wat overblijft op het stuur zijn de hendels en gaskabel. ProTaper heeft aftermarket remhendels en koppelingshendels. De hendels zijn verstelbaar zodat deze op je eigen wensen kunnen worden afgesteld. Het gashandvat van ProTaper is gemaakt van aluminium. Dit is een verbetering ten opzichte van de originele kunstof handvat. Door het gladde aluminium zal het handvat ook makkelijker gaan dan een van plastic.

ProTaper accessoires

Wat erg populair is in Amerika zijn de handkappen van ProTaper. De mooie spitse kappen zijn goed voor de luchtstroom en je handen zijn beschermt tegen steenslag en harde zandkorrels. De handvaten zijn compleet met bevestiging en kunnen direct op het stuur worden gemonteerd.
Daarnaast heeft ProTaper ook Barpads, urentellers, stuurklemmen, spanbanden en handvat accessoires.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?