Progrip

Progrip

Progrip

Het verhaal van Progrip begint rond 1960. Progrip begon met het produceren van producten met Cassano Magnago. In die periode was Progrip enkel gespecialiseerd in het maken van handvaten, toentertijd werden de handvaten van Progrip gemaakt van buffelhoorns. Na de tweede wereld oorlog maakte Progrip zo'n duizend handvaten per dag. Tegenwoordig produceert Progrip tweehonderdduizend handvaten per dag, waarvan zeventig procent export is.
Naast de handvaten staat Progrip bekend om haar kwalitatief goede crossbrillen.

Progrip crosshandvaten

Progrip heeft meer dan 15 soorten handvaten voor crossmotoren op de markt staan. Alle crosshandvaten zijn verschillend, er zit verschil in dikte, hardheid, materiaal, compound en natuurlijk kleur. De handvaten die het meeste in de cross worden gebruikt door professionelen zijn: Item 788, 790, 791 en item 801.
Progrip heeft drie diktes op het gebied van crosshandvaten. Enkellaags, dubbellaags en drielaagse handvaten. Per rijder is het afhankelijk welke het fijnste zijn. De ene crosser knijpt hard in zijn handvaten, dan zal een dikkere comfortabeler aanvoelen. Progrip heeft haar crosshandvaten in vele kleuren beschikbaar, zo ook fluor kleuren.

Progrip crossbrillen

De crossbril van Progrip wordt veel gebruikt in de motorcross, zo rijdt negenvoudig wereldkampioen Antonio Cairoli al vele jaren met een Progrip crossbril. De Roll Off van Progrip staat erom bekend dat deze het best bestendig is in slechte omstandigheden als modder en regen. Daarnaast heeft Progrip vele crossbrillen met normale en spiegellens voor tijdens het mooie weer.
Progrip heeft circa een tiental crossbrillen in haar assortiment die verschillen in design en innovatie. De Progrip 3200 en 3450 zijn de bekendste Roll off Brillen die progrip heeft, die dan ook worden gedragen door Antonio Cairoli.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?