Pirelli

Pirelli

Pirelli

Het prille begin van Pirelli begint in 1872. Giovanni Battista Pirelli begon met het produceren van elastische rubberen items. In 1873 werden de eerste planten geplaatst in Milaan waar het rubber van Pirelli van gemaakt wordt. In 1894 werd de eerste band gelanceerd voor een fiets, hier voorafgaand waren er veel innovaties in het prepareren van materiaal een fabricage. Sinds 1980 is Pirelli begonnen met het produceren van banden voor crossmotoren. Hedendaags is Pirelli van vele crossmotoren de OEM band

Pirelli crossbanden

Pirelli heeft in de motorcrosswereld 72 wereldtitels op haar naam staan. Daarnaast zijn ze een trouwe sponsor van Youthstream, waar het wereldkampioenschap onder valt. Om deze rede heeft Pirelli ook de mogelijkheid gekregen om een mobiele werkplaats te mogen stallen op alle Grand Prix wedstrijden, zo voorzijn zij de wereldtoppers van de beste grip op de wedstrijden. Zo rijdt wereldkampioen Jeffrey Herlings al jarenlang met deze vertrouwde crossband en service.

Pirelli crossbanden voor harde banen: Scorpion mx hard
Deze band beschikt over een hardere compound waardoor de levensduur van de noppen wordt verlengt. Door de hoogte/ breedte verhouding van de noppen heb je optimaal grip en kan een bocht op een harde baan beter worden ingestuurd.

Pirelli crossbanden voor Medium tot harde banen: Scorpion mx mid hard
Deze Pirelli crossband heeft een medium harde compound, hierdoor heeft een langere levensduur dan de soft banden op de hardere circuits. Met deze band is het mogelijk om op allerlei soorten ondergronden goed uit de voeten te kunnen.

Pirelli crossbanden voor zachte ondergrond: Scorpion mx soft (schoepenband) & Scorpion mx mid soft
Met deze zandbanden van Pirelli heb jij perfecte tractie in het lossere zand. Deze twee banden bewijzen zich tijdens elke Grand Prix wedstrijden als een uitstekende band op vele ondergronden. Op de hardere ondergronden zal deze minder lang mee gaan, maar een uitstekende grip bieden.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?