Nuova Faor Supermoto Special Parts

Nuova Faor Supermoto Special Parts

Nuova Faor

Nuova Faor is ontstaan in 1979, sindsdien staat het bedrijf bekend om haar mechanische modellering. Vandaag de dag maakt Nuova Faor met dynamische radiogestuurde voertuigen. Het bedrijf is begonnen uit een passie voor vakmanschap van Maurizio Faini, Roberto Faini en Alberto Salaro. Tot op heden hebben deze drie mannen gezorgd voor verschillende titels op alle niveaus. Het gebied waarin Nuova Faor opereert is: auto's, motors en vliegtuigen.
Nuova Faor is een zeer bekend merk in de supermoto wereld, dankzij haar innovatieve oplossingen voor bijvoorbeeld rijcomfort en design.

Nuova Faor supermoto

Nuova Faor maakt verschillende onderdelen en accessoires voor de supermoto, zo maken ze (verstelbare) kroonplaten, naven (vaak in samenwerking met FaBa), dubbel remsysteem, warmtewisselaar achterrem, cross sturen, geanodiseerde bouten en meer.

Met de verstelbare kroonplaten van Nuova Faor regel je zelf hoe het stuurgedrag wordt van jouw crossmotor. De Nuova Faor CNC gevreesde kroonplaten zijn van hoogwaardig aluminium en een stukje vakwerk. Hoe steiler je de voorkant van de motor zet hoe beter deze afdraait, hoe flauwer de hoek wordt hoe beter de motor recht zal blijven op het rechte stuk. Zo kun je met deze verstelbare kroonplaten van Nuova Faor jouw motor perfect afstellen voor elk type circuit.

Dankzij de ontwikkeling van het dubbel remsysteem van Nuova Faor wordt de remweg sterk verminderd en kan er harder naar een bocht toe worden gereden. Door het gebruik van de Nuova Faor kleinere remschijven wordt de gyroscopische kracht gereduceerd. Dit wil zeggen dat het wiel stabieler blijft dan met 1 grote schijf en je harder kan remmen in alle omstandigheden, ook door dat het gewicht symmetrisch is verdeeld.

De Nuova Faor naven zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en met een speciale CNC machine gevreesd. De legering van het Nuova Faor aluminium is hoger dan andere naven, bijvoorbeeld die van Excel, waardoor de naaf veel sterker wordt en bijvoorbeeld minder snel scheurt bij de spaak uiteinden. De naaf van Nuova Faor kan in 2 kleuren worden uitgevoerd in dezelfde naaf. Zo kan je bijvoorbeeld een rood blauwe naaf laten maken bij Nuova Faor.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 58

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 58

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?