NGK Bougies

NGK Bougies

NGK Spark Plugs (bougies)

NGK bougies werkt samen met het bedrijf NTK de sensor specialist. NGK maakt al bougies voor motorvoertuigen sinds 1936, de bougies hadden toen een innovaties ontwerp voor de perfecte ontsteking. Ook maakte NGK al een zuurstof sensor wat NGK dan ook razendbekend maakte, deze waren er bijvoorbeeld voor de autoindustrie. Mede door het bestaan van NTK sensors werd de bougie een stukje hoogstnodig vakmanschap op het electrice gebied. De bougies van NGK worden bij vele producten OEM gemonteerd, wat de kwaliteit ervan al aangeeft. Het bedrijf NGK Sprak Plugs richt zich dagelijks op het ontwikkelen van bougies, waardoor de kwaliteit extreem goed is.

NGK bougie crossmotor

Zonder een bougie kan een benzine motor niet starten. Het vermogen van een motor wordt ook bepaald door de kwaliteit van de ontsteking. Hierdoor wordt een bougie een van de belangrijkste onderdelen van jouw crossmotor. De bougie zorgt samen met de zuurstof en brandstofnevel voor een ontsteking die ervoor zorgt dat de motor draait.
De bougies van NGK bestaan voor 98% uit koper, dit zorgt voor een uitstekende elektrische geleiding in jouw ontsteking. Door de toevoeging van een hoogwaardig aluminiumoxide silicaat keramiek wordt de gasrespons beter, de levensduur verlengt en de motorprestaties verhoogt.

Kenmerken van de NGK bougie:

- Koudgewalste draden
- Vergroomde bougie (trivalent)
- Speciaal design voor de aardelektroden

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 130

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 130

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?