Neken Sturen & Accessoires

Neken Sturen & Accessoires

Neken

Sinds 1990 is Neken al gespecialiseerd in de buizen en CNC technologie. Om deze rede kiezen er velen voor om Neken te gebruiken als crosstuur. Neken werkt naast de OEM markt ook steeds meer voor de aftermarket branche op vlak van crosssturen. Alle producten van Neken worden wekelijks getest door middel van crash tests en andere impacts. Alle tests worden uitgevoerd in Frankrijk, waar Neken is gevestigd.

Neken cross sturen

Neken heeft een zestal soorten crossturen op de markt gezet. Deze sturen zijn voor crossmotoren, quads, straatmotoren en flat track. Neken produceert op een enkeling na crossturen zonder tussenstang. Deze cross sturen hebben een betere flexibiliteit en zijn lichter dan met tussen stang. Het hoofdmodel cross stuur van Neken wordt gemaakt van 7010 T6 aluminium, hierdoor is de stuur 40% lichter dan een OEM crosstuur. Daarnaast produceert Neken sinds kort ook het SFH cross stuur, dit is gemaakt van een 7070 T6 aluminium. Het gedeelte waar de handvatten zitten is slechts 18mm dik. Doordat de diameter kleiner is kunnen er dikkere handvaten gebruikt worden wat comfortabeler aanvoelt.

Neken kroonplaten

Op het gebied van kroonplaten is Neken zeer bekend. Neken heeft drie typen kroonplaten in haar assortiment. De nieuwste SFS kroonplaten, 'standaard' kroonplaten en de kroonplaten met een SFS veer. Vele bekende rijders, als Jeffrey Herlings, Antonio Cairoli en Jago Geerts rijden met deze kroonplaten. Het nieuwe SFS systeem is een hydraulisch systeem dat werkt op luchtdruk wat shocken dempt. Hierdoor vangt het stuur de shocken op in plaats van je armen. Dit SFS systeem zal 'armpump' reduceren, vaak ook de rede dat dit wordt aangekocht. De bovenste kroonplaat met SFS systeem is los te koop, wat te monteren is op jouw standaard vering. De kroonplaten van Neken worden gemaakt van 7075 T6 aluminium. Daarnaast is het met deze kroonplaat mogelijk om de stuurklemmen op 6 verschillende punten te monteren. Neken heeft een aantal geanodiseerde kleuren in haar assortiment wat de factory look geeft aan jouw kroonplaten.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?