Magura

Magura

Magura Bike & Powersports Components

Magura was al sinds 1923 leider in de OEM tweewieler markt. Al 90 jaar lang leggen de producten van Magura de standaard hoger op het gebied van innovatie en veiligheid. Sinds 1957 ging Magura zich ook specialiseren in hoog technologische plastic delen, zo maakte Magura micro injectie delen van plastic. Tegenwoordig levert Magura voor verschillende fabrikanten het koppeling systeem, bijvoorbeeld voor Ktm en Husqvarna.

Magura rempompen

Voor de supermoto en racerij heeft Magura aftermarket rempompen ontwikkeld. De rempomp is verstelbaar en op drie manieren te zetten, daarnaast kan je verstellen hoever de remhendel van het handvat staat. Daarnaast is de remhendel gemaakt uit tweedelen, waardoor hij niet snel afbreekt tijdens een valpartij. Magura heeft ook een rempomp voor een dubbel remsysteem met twee kabels. Ook kan deze rempomp van Magura meer druk aan door een groter reservoir en betere innovatie.

Magura hydraulische koppeling

Magura is marktleider op het gebied van hydraulische koppelingen, al lange tijd zitten deze koppelingen op de Ktm en Husqvarna motoren. Dit haalt de weerstand weg van de koppeling met kabel. Magura heeft deze hydraulische koppelingen ook voor de Japanse motoren ontwikkeld, zo kan jouw Yamaha, Suzuki, Honda of Kawasaki ook worden voorzien van een hydraulische koppeling van Magura.
Magura heeft alle losse onderdelen van het koppeling systeem ook in het assortiment, mocht je een probleem hebben met jouw (hydraulische) koppeling is het vaak op te lossen door losse onderdelen te vervangen.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?