JT Sprockets

JT Sprockets

JT Sprockets

JT Sprockets is een razendbekend merk op het gebied van ketting en tandwielen in de motorcross en supermoto. JT Sprockets maakt voornamelijk aftermarket tandwielen voor weg- en crossmotoren. JT Sprockets is dagelijks bezig om de standaardden te verhogen en de beste tandwielen te maken op de markt. Mede door de goede service en duurzame tandwielen verkoopt JT Sprockets de meeste aftermarket tandwielen van haar soort.

JT Sprockets voortandwiel

De stalen voortandwielen van JT Sprockets worden gemaakt van SCM420 staal. Dit sterke staalsoort staat bekend om haar lange levensduur en perfecte OEM fitting. JT Sprockets heeft drie soorten voortandwielen:

- JT Sprocket Standaard voortandwiel: Dit voortandwiel staat bekend om haar lange levensduur en bewijst zich al sinds het ontstaan van de motorsport.
- JT Sprocket rubber gedempte voortandwiel: Dit voortandwiel beschikt over een rubberen laag in het midden. Hierdoor worden shocken van de ketting gedempt op de voortanden. De voortanden gaan hierdoor langer mee.
- JT Sprocket zandafvoerend voortandwiel: Dit voortandwiel heeft in het midden 8 gaten. Hier kan zand en modder doorheen komen waardoor het door rotatie niet op het voortandwiel blijft zitten. Dit zal weerstand wegnemen.

JT Sprockets achtertandwiel

JT Sprockets maakt zowel stalen als aluminium achtertandwielen voor crossmotoren. De stalen achtertandwielen worden gemaakt van C49 carbon staal. De achtertandwielen van JT Sprockets worden gemaakt voor 2500 motoren en ATV's. De stalen achtertandwielen zijn verkrijgbaar in een select aantal kleuren. Dit design achtertandwiel komt voor op bijna elke crossmotor waar het zich keer op keer bewijst.
De aluminium achtertandwielen zijn gemaakt van 7025 T6 aluminium die CNC worden gevreesd. Door het nauwkeurige CNC frezen past dit achtertandwiel van JT Sprockets perfect op elke achternaaf. Daarnaast wordt er standaard in het middelste gedeelte stukken uitgefreesd waardoor het aluminium achtertandwiel beter zand en modder afvoert. Dit voorkomt weerstand op de aandrijving.
JT Sprockets maakt tandwielen voor 420 428 520 en 525 breed. Het is een zeer uitgebreid programma. Zoek je iets speciaals, neem dan direct met ons contact op!

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?