Hiflo Oliefilter & Luchtfilter

Hiflo Oliefilter & Luchtfilter

Hiflofiltro

De originele Hiflofiltro fabriek is gebouwd in 1955 en produceert sinds 1963 ook filters voor gerenommeerde merken binnen de motor industrie. Met de ervaring van meer dan 6 decennia, met doorlopende ontwikkeling, onderzoeken en zoeken naar nieuwe methoden is Hiflofiltro tot een van de toonaangevende fabrikanten geworden in de oliefilter en luchtfilter industrie.De filters worden gemaakt van de beste materialen en volgens de OEM voorschriften. Hiflofiltro levert de meeste aftermarket filters en is hierdoor de marktleider hierin.

Hiflo oliefilters

Premium Olie filters: Hilofiltro is het enige merk dat zijn olie filters voor motoren TÜV goedgekeurd heeft. Dit is een streng Duits keurmerk op het gebied van filters. De Hiflofiltro olie filters zijn gemaakt van de beste material en evenaren of verbeteren de originele kwaliteiten. De oliefilters zijn beschikbaar voor straat, scooters, crossmotors, enduro motoren, quads, buggy's, buitenboord motoren en sneeuwscooters.

"RC" High Performance Oil Filters: Voor de racerij is het verplicht om de oliefilter in het blok te borgen, dit voorkomt dat er bij bijvoorbeeld een valpartij de olie filter loskomt en het circuit onder de olie ligt. Speciaal voor dit segment heeft Hiflofiltro de RC olie filter ontwikkeld. De oliefilter bevat een 17mm draad waardoor je de filter makkelijk kan vastzetten en loskoppelen.
De olie filter is gemaakt van sterk staal en daardoor bestendig tegen extreme druk. Door de speciale overdruk klep van fibre of rubber vormt dit een perfecte afdichting. Deze oliefilter is geschikt voor alles soorten olietypen, mineraal en synthetisch.

Hiflo luchtfilter

OE vervangende luchtfilters: De OE luchtfilters can Hiflo zijn gemaakt om de standaard luchtfilters te vervangen. De filters hebben dezelfde vorm als de originele en passen daardoor in de luchtfilter. De filters zijn zo gemaakt dat er een hoge kwaliteit luchtstroom is zodat de motor optimaal vermogen kan leveren.

Dubbel foam luchtfilters: Deze competitie off road luchtfilters worden gemaakt in Nederland. Er wordt een speciale dubbel foam laag toegepast, zo wordt er maximaal gefilterd en komt alleen de schone lucht in de cilinder terecht. Door deze techniek te gebruiken raakt er geen vermogen verloren. Deze luchtfilters van Hiflofiltro zijn beschikbaar voor bijna alle crossmotoren en enduro motoren.Sommige producten van Hiflofiltro hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Hiflofiltro.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 45

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 45

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?