Goldspeed MX & Supermotard Wielen

Goldspeed MX & Supermotard Wielen

Goldspeed racing products

Sinds 1990 maakt Goldspeed producten die een hogere standaard hebben dan het OEM. Het verhaal van Goldspeed is gericht op de klant. "Be your own story and go for the win." Goldspeed maakt voor verschillende motorsporten onderdelen. Zo maken ze remdelen voor karts, banden voor quads en banden, remdelen en aandrijfdelen voor buggy's. Voor het motorcross en supermoto segment is golfspeed gespecialiseerd in wielen.

Goldspeed crosswielen

Goldspeed levert voor elke crossmotor/ off road motor complete wielensets. Tevens is alles los te verkrijgen, vanaf de velg tot aan de spaaknippels. De velgen van Goldspeed zijn gemaakt van een sterk soort aluminium, waardoor ze sterker en lichter zijn dan originele wielen.
De velgen zijn te leveren in verschillende geanodiseerde kleuren.
De naven die Goldspeed gebruikt zijn van het merk 4GD Pro. Ze zijn gemaakt van 7020 CNC gevreesd aluminium en dus extra sterk en gedetailleerd. Doordat deze naaf vele gaten aan de zijkant heeft zijn ze lichter dan het origineel en voeren ze beter zand en modder af.
De spaken van Goldspeed zijn gemaakt van 4mm dik RVS, deze zijn 15% sterker dan het origineel! Deze zijn verkrijgbaar in blank of zwart. De spaaknippels van Goldspeed zijn gemaakt van een staalsoort met een zinklaag erover. Deze zijn uitvoerbaar in allerlei kleuren voor een mooie afwerking van jouw crosswiel.

Goldspeed supermotard wielen

Goldspeed levert professionele velgen voor het supermoto segment. De velgen zijn er in allerlei groottes waardoor er altijd een velg is die jouw schikt en past. De supermoto velgen van Goldspeed zijn gemaakt van dezelfde materialen als de crossvelgen, 7050 T6 aluminium. Daardoor zijn ook deze erg sterk en licht, wat is voortgevloeid uit decennia van ontwikkeling. Doordat alle wielen bij Goldspeed op aanvraag besteld kunnen worden wordt er altijd een wiel ontwikkeld dat perfect past in jouw motor.
Alle onderdelen als naven, spaken en spaaknippels zijn van dezelfde materialen gemaakt als de crosswielen. Tevens zijn deze producten allen los te verkijgen, dus wanneer jouw wiel beschadigd is heeft Goldspeek vaak een goede oplossing beschikbaar.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?