Gimoto

Gimoto

Gimoto

.

Gimoto heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Het familiebedrijf werd opgestart in 1890 door de familie Mazzola, toen specialiseerde Gimoto zich al in leren race kleding. Het produceren begon bij het maken van leren handschoenen. in 1978 zette Gilberto Mazzola zijn handschoenen fabriek geleidelijk om tot de nationale topproducent op het gebied van leren race kleding en motorpakken.
Het sterke punt van Gimoto is dat zij niet het grootste willen worden door marketing, maar de traditionele kwaliteit bovenop stellen. Mede door deze instelling en vele kennis staat Gimoto garant voor kwaliteit leren supermoto en race kleding.

Gimoto leren supermoto pak

De Gimoto SMRX supermoto kleding is de hoofdlijn op het gebied van supermoto pakken. De leren pakken zijn regulat fit met extra stretch. De supermoto kleding is eendelig, beschikt over protectie bij de schouders, ellebogen enknieën en heeft een extra foam laag voor het boven en onderlichaam te beschermen.
Daarnaast maakt Gimoto het mogelijk een volledig custom supermoto maatpak te produceren voor jou. Het pak wordt volledig op de door jou aangegeven maten en kleuren geproduceerd. Het costomizen van het pak is mogelijk bij ons in de winkel.

Gimoto supermoto handschoenen

De Mbike gloves van Gimoto zijn handschoenen speciaal ontwikkeld voor de supermoto. Deze leren handschoenen beschikken over een uitstekende bescherming door geïntegreerde valbescherming. De supermoto handschoenen zijn beschikbaar in 8 maten, van 2xs tot 3xl. Het is namelijk van belang bij een leren handschoen dat deze perfect past. De supermoto handschoenen zijn uitvoerbaar in een zomer en winter variant.

Gimoto motorcross kleding

Voor de echte liefhebber heeft Gimoto ook volledig gepersonaliseerde crosskleding in haar assortiment. Zo kan je jouw eigen design met eigen kleuren aanvragen bij Gimoto. Hierdoor zal je een crosspak hebben dat niemand anders heeft. Het crosspak wordt volledig op jou aangemeten zodat het een perfecte pasvorm heeft. Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt kun je altijd contact met ons opnemen over jouw gepersonaliseerd crosspak.
Tevens heeft Gimoto een aantal standaard designs beschikbaar die zo te bestellen zijn. Gimoto staat ook bij de motorcross kleding garant voor haar Italiaanse kwaliteit en comfort.Veel producten van Gimoto hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Gimoto.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?