GET Data Italy

GET Data Italy

GET Performance

GET is een bedrijf van Athena. Athena is opgericht in 1973 door een groep van 7 bedrijven, deze produceerde pakkingen, technische artikelen en metalen onderdelen voor de motorbranche. Het doel was om gezamenlijk te zorgen voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid, technologische revolutie en constant verbetering. In de laatste jaren is Athena uitgegroeid tot een groot aftermarket bedrijf voor de motorbranche. Athena produceert CDI units, pakkingen en onderdelen voor alle merken en soorten motoren en scooters.
Op de afdeling GET DATA wordt alles gedaan op het gebied van CDI (Capactive Discharge Ignition) Units en ECU's (Electric Control Unit). Ook vele andere digitale en elektrische upgrades worden bij GET ontwikkeld en geproduceerd.

GET CDI en ECU unit

Op alle motoren met een carburateur zit een CDI unit op. Deze regelt elektronisch de ontsteking. Bij de GET CDI zitten standaard twee mappingen. Een agressieve en rustige mapping. Per circuit is het afhankelijk welke het beste werkt.
Op alle motoren met een injectie systeem zit een ECU gemonteerd. Deze GET unit komt standaard met 2 mappingen, maar is via WIFI ook instelbaar op de eigen wensen. Daarnaast kan de motor met een ECU worden uitgelezen, je ontvangt data over het vermogen van de motor, de kleppen enzovoorts. Ook kan je hiermee zien hoeveel uren de motor heeft gedraaid en op welke touren, aan de hand daarvan kan je zien of je eens moet gaan kijken voor onderhoud.
Al met al geeft de GET unit veel informatie over jouw motor en kan je een mapping selecteren die gewenst is bij de omstandigheid.

GET accessoires

GET heeft vele innovatieve producten voor motoren in haar assortiment. Zo hebben ze een toerenteller met behulp van lampjes. Hiermee kan jij bij de start het perfecte toerental vormen zodat de motor het meeste vermogen heeft. De GET dodemansknop is een mooie zwarte knop waarmee je jouw motor uit kan zetten. Voor de motoren met injectie heeft GET een complete programmeringskit, doormiddel van WIFI kan de motor volledig worden uitgelezen en de mapping worden aangepast. Hiervoor is ook een los WIFI kastje beschikbaar die op de elektronica van de motor wordt aangesloten.
Naast al deze artikelen heeft GET nog veel meer technologische producten waarmee je jouw motor kan upgraden.Veel producten van GET (Performance) hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van GET.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?