Excel Rims

Excel Rims

Excel heeft een lange historie voor zich. Het begon allemaal in 1932 met Takasago, die maakte onderdelen voor fietsen. Sinds 1956 begon Takasago met het maken van aluminium velgen voor motoren. In1989 startte Takasago met Excel, die zich volledig ging richten op de ontwikkeling en productie van velgen voor motoren. Tegenwoordig zitten er in bijvoorbeeld Ktm en Yamaha Standaard Excel velgen en laat Jeffrey Herlings zien dat je met deze velgen wereldkampioen kan worden.

Excel velgen

Excel heeft na jarenlange ontwikkeling verschillende soorten velgen ontwikkeld. Deze bestaan uit verschillende vormen die weer allen andere demping bieden. Zo heeft Excel voor de motorcross een 'u vorm' en 'v vorm' ontwikkeld. De 'v vorm' velgen zijn van Excel A60, deze worden veel gebruikt in de supercross omdat deze uiterst sterk zijn. De 'Normale' velg van Excel heeft meer een 'u vorm'. Deze velgen zijn veel lichter dan de Excel A60 en vele originele velgen. Hierdoor wordt jouw wielenset lichter en wendbaarder.

Veel producten van Excel hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Excel.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?