Ethen Crossbrillen

Ethen Crossbrillen

Ethen Italy

Ethen is een brillenbedrijf gevestigd in Italië. De medewerkers zijn over het algemeen sporters waarvan het competitiegevoel in het bloed zit. Er worden brillen gemaakt voor verschillende sporten met dezelfde passie voor motoren. Ethen heeft brillen voor de motorcross, vintage, militairen en het sneeuwsegment.
Ethen is constant bezig met het ontwikkelen en innoveren voor optimale ergonomie. Hierdoor uiterst geschikt voor zowel professionele als amateurs om van hun sport te kunnen genieten.

Ethen crossbrillen

Ethen heeft een negental soorten brillen in haar assortiment. Deze lopen uit een van een goede budget bril tot aan de meest ontwikkelde crossbril van haar soort. De crossbrillen van Ethen zijn leverbaar met een gewone lens, dubbele lens en spiegelglas. Hierdoor is er voor elke omstandigheid wel een crossbril beschikbaar.
Ethen heeft ook roll off brillen, deze hebben zich bewezen in diverse wereldkampioenschappen als een bril die de zware omstandigheden aankan. De bril is uitvoerbaar in een XL-roll off (50mm) en de standaard variant (40mm film).

Ethen kit box

Ethen heeft een aantal kit boxes in haar assortiment. Met deze kit ben jij helemaal uitgerust op het gebied van crossbrillen. Deze box bevat:
- Drie crossbrillen naar keuze
- Drie transparante lenzen, 2 daarvan geschikt voor roll off
- Twee complete roll off systemen (inclusief mud flaps en rolletjes)

Ethen gepersonaliseerde crossbril

Bij Ethen is het mogelijk om je eigen crossbril te personaliseren. Je kan een kleur frame kiezen, het glas, de band en de tekst op de bril. Hierdoor heb je een bril die uniek is en past bij jouw eigen wensen.
Voor meer informatie over deze gepersonaliseerde crossbril kun je altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je graag verder.

Ethen vintage

Ethen houdt ervan de roots in het assortiment te houden. Om deze rede hebben zij vele vintage brillen in hun assortiment staan. Deze brillen zijn voor het weg- en off-road segment. Het design is 'old school', maar de bril beschikt over de nieuwere innovaties en technieken. Hierdoor wordt het een leuk element van jouw vintage look.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?