DVR Exhaust System

DVR Exhaust System

DVR Exhaust System

DVR Exhaust is opgericht in 2008 door Peter Nekpavil, toen begon het produceren van uitlaten voor motorcross en supermoto voor zijn eigen bedrijf. Voorafgaand heeft Peter veel ervaring opgedaan in de uitlaten branche. Door het gebruik van hoogwaardige technologie en materialen stelt DVR de beste keus op het gebied van uitlaten beschikbaar voor de motorliefhebber. De materialen die gebruikt worden zijn Titanium, Carbon, RVS, Inox en Ergal. Daar het gebruik van deze sterke en lichte weegt een compleet uitlaatsysteem nog geen 2KG en is het zeer sterk. De uitlaten van DVR zijn beschikbaar voor Honda, Husqvarna, Kawasaki, Ktm, Suzuki, Tm en Yamaha.

DVR Supermoto

DVR is de specialist in het ontwikkelen van uitlaten voor het supermoto segment. DVR heeft dan ook een dubbel uitlaatsysteem ontwikkeld voor alle supermotard motoren. Het dubbele uitlaatsysteem zorgt voor een hogere uitgaande luchtstroom, waardoor het uitlaatgas vrijer kan wegstromen. Op deze manier kunt u meer vermogen krijgen in vergelijking met het uitlaatgasemissiesysteem van de enkele uitlaat, zonder de geldende geluidsnormen te overschrijden. Demper is beschikbaar in een ronde vorm van titanium en carbon.

DVR motorcross

Ontworpen en handgemaakte uitlaat systemen van DVR. Specifiek voor motocross en enduro. Deze uitlaten zijn getest op elke motor, om zeker te zijn de beste prestaties en maximale piekvermogen te kunnen verkrijgen. Voor het motorcross segment kiest DVR voor een enkel uitlaatsysteem voor het meeste vermogen. De uitlaatpijpen zijn gemaakt van roestvrij staal en titanium. De dempers voor MX en Enduro zijn verkrijgbaar in de typische hexagonale DVR vorm en in carbon.

DVR uitlaatonderdelen

DVR stelt verschillende losse onderdelen beschikbaar van hun uitlaatsystemen. Mochten er onderdelen beschadigd of kapot zijn kan je deze los bestellen. Zo heeft DVR de carbon eindkap ook als los onderdeel beschikbaar, zowel de ronde als hexagonale vorm. Daarnaast heeft DVR verschillende onderdelen in hun assortiment voor als je het dubbele uitlaatsysteem wilt of hebt. Zo zijn er verschillende ophang setjes te verkrijgen en een luchtfilterbak van Ktm. Met deze onderdelen past jouw dubbele uitlaat perfect op de motor die je beschikt.Handgemaakt en speciaal op bestelling

Deze dubbele uitlaat systemen worden volledig met de hand gemaakt in Tsjechië en worden pas geproduceerd bij bestelling. Vaak hebben ze de veel verkopende systemen of nieuwe modellen wel op voorraad, maar hou er rekening mee dat de levertijd van deze uitlaten idem zijn als bijvoorbeeld Akrapovic +/-4 weken.

Mocht jouw DVR uitlaat een nieuw onderdeel nodig hebben kan er altijd contact met ons worden opgenomen, DVR heeft vele onderdelen beschikbaar om het uitlaatsysteem weer als nieuw te maken.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?