DRC

DRC

DRC Products

ZETA DRC JAPAN is een naam die valt onder DIRTFREAK. Een groot bedrijf in Japan die in 2003 is gestart met het produceren van onderdelen en accessoires. Vele medewerkers van dit bedrijf rijden zelf ook op crossmotoren en weten daardoor wat er verbeterd kan worden en/ of mooier kan op een motor. Hierdoor kunnen producten ook uitvoerig getest worden binnen het bedrijf en komen er kwaliteitsproducten op de markt. DIRTFREAK levert vele onderdelen en accessoires aan factory teams.

DRC onderdelen

DRC beschikt over een uitgebreid assortiment op het gebied van onderdelen, voor de wielen/ aandrijving, uitlaat, frame, electrica en accessoires. Dingen als tandwielen, voetsteunen tot aan ventieldopjes zijn verkrijgbaar van DRC. Maar ook vele bouten, moeren en veren heeft DRC ontwikkeld voor deze aftermarket branche. Alles van Japanse kwaliteit.
DRC staat ook bekend om zijn onderdelen voor pitbikes en wegmotoren. Hiervan staat er nauwelijks iets op onze website, voor meer info/ mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

DRC gereedschap en transport

Naast onderdelen voor de motor zelf heeft DRC een grote selectie producten om het onderhouden en vervoeren van de motor makkelijker te maken. DRC heeft verschillende soorten motorbokken/ standaarden waar je jouw motor veilig op kan zetten. Ook wielklemmen en spanbanden om jouw motor te vervoeren zijn beschikbaar van dit merk.
DRC heeft vele tools die nodig zijn om jouw motor goed te onderhouden. Zo hebben ze onderdelen om jouw vering, banden/ wielen en overige delen te onderhouden. Bijvoorbeeld sleutels om specifieke moeren mee los te krijgen of om jouw vering dicht te krijgen met een hulpmiddel om keuring in de voorpoot te duwen.Veel producten van DRC hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van DRC.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?