Cycra plastic

Cycra plastic

Cycra plastics

Cycra is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan. De gebroeders Ken en Glen Laivins begonnen vanuit hun passie voor motorcross en ontwikkeling het bedrijf Cycra. Vanaf dag 1 stond het doel vast om een plastic kit te maken dat tot in de details was doordacht. Hiermee wordt bedoeld dat bijvoorbeeld de motor beter koelt, een betere earodynamica ontstaat en de motor een betere look krijgt. Cycra is dan ook leider in het verbeteren van de rijder zijn prestaties op het gebied van plastic.

Cycra Poweflow Kit

De Powerflow Kit is het product waar Cycra bekend om staat. Deze plastic kit wordt gemaakt met als basis de standaard kit van een motor. Vanuit daar wordt er gekeken hoe de motor beter gekoeld kan worden, dus een betere luchtstroom heeft en hoe deze er fraaier eruit kan zien. Door de betere luchtstroom zal de temperatuur van de motor vele malen lager blijven. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door vele scherpe hoeken en inkepingen/ uitstekingen te maken.

Cycra plasticdelen

Sinds dag 1 is Cycra ook bezig met het ontwikkelen van verschillende soorten handkappen. Zo hebben ze tientallen soorten op de markt staan. Van een met veel gaten erin (voor bijvoorbeeld betere luchtstroom en koelere handen) tot aan een dichte handkap die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld modder niet op jouw handvaten/ hendels komt.
Daarnaast staat Cycra bekend om zijn 'stadium' voornummerplaat. Deze voornummer plaat heeft twee 'voetjes' aan de onderzijden die over de onderste kroonplaten vallen. Dit voorkomt dat deze beschadigen door steenslag, maar ook geeft dit zeker een mooie look aan jouw motor.Sommige producten van Cycra hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Cycra.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?