CMT Compositi

CMT Compositi

CMT Compositi Carbon Parts

CMT is een jong Italiaans bedrijf dat carbon onderdelen produceert voor crossmotoren. Het bedrijf is als passie begonnen en door middel van innovatieve technologieën uitgegroeid tot een bekend productiebedrijf. De sleutel woorden van het maken van deze composiet onderdelen zijn: ervaring, professionaliteit en ontwikkeling. Mede door de evolutie in het produceren is het hedendaags mogelijk allerlei soorten carbon onderdelen te bestellen voor crossmotoren.

Het productieproces

Allereerst worden de benodigde grondstoffen verzameld voor het maken van de carbon delen. Dit zijn vele koolstof(vezels) die in mekaar worden geweven. Deze grondstoffen worden samengesteld op basis van het te maken product.
Wanneer het carbonweefsel is gevormd wordt dit door een CNC machine op maat gesneden en gevormd, hierop volgt handmatig proces van lamineren. Dit zal ervoor zorgen dat het weefsel intact blijft en de beschermdelen langer meegaan.
Als laatste wordt het carbon handmatig gepolijst en afgewerkt. Zodanig dat er een hoogstandig eindresultaat ontstaat en het carbon perfect past op de motor. CMT Compositi Carbon Parts maakt met uiterste precisie hun carbon onderdelen.

CMT carbon onderdelen

CMT Compositi Carbon Parts maakt carbon onderdelen voor Beta, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Ktm, Suzuki, Tm Racing en Yamaha. Voor deze motoren zijn meer dan 20 verschillende carbondelen leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan een tankcover, koppeling cover en frame beschermers.
Doormiddel van deze Carbon onderdelen van CMT Compositi Carbon Parts geef je jouw motor een unieke look. Daarnaast zorgen deze beschermdelen ervoor dat er bijvoorbeeld geen steenslag tegen komt en dit is gunstig voor de levensduur van jouw motor.Check de producten van CMT Compositi Carbon Parts via de categorie "SPECIAL PARTS" per motor & type de beschikbare onderdelen voor jouw motor

Klik hier voor een snelle doorlink!

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 337

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 337

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?