Brembo

Brembo

Brembo brakes the best

Op 11 januari 1961 richtte Emilio Bombassei en Italo Breda 'Officine Meccaniche di Sombreno', oftewel een mechanische werkplaats. In 1964 startte Brembo met het produceren van Italiaanse remschijven. Niet veel later werd de ontwikkeling en productie van volledige remsystemen in werking gezet. En zo werd Brembo snel Europese leider op het gebied van remschijven.

Originele onderdelen

Op meer dan 20 motormerken zitten vanuit de fabriek remdelen van Brembo. Daarnaast is Brembo ook actief in de autobranche waar ze voor meer dan 40 automerken alle remsystemen aanleveren. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de snelste Ferarri's en Mercedessen.
Doordat Brembo de leverancier is van bijna elk motormerk is het ook mogelijk om alle originele onderdelen te bestellen voor jouw crossmotor. Vaak zijn bijvoorbeeld de originele remblokken gemaakt van het beste materiaal waardoor deze het langste meegaan en ook het beste passen in jouw motor.

Vervangende remdelen

Brembo is niet voor alle crossmotoren de 'OEM' leverancier, daarom hebben zij het mogelijk gemaakt om voor elke motor de remdelen te maken zodat iedereen voorzien kan worden van een van de beste remsystemen op de markt. De producten die Brembo heeft ontwikkeld zijn: remschijven en remblokken.
Brembo levert twee soorten schijven. De vaste schijf bestaat uit 1 geheel en is volledig gemaakt van een speciaal staalsoort. De 'zwevende' schijf bestaat het binnenste deel uit aluminium en de buitenste deel van het zelfde speciale staalsoort. Deze is lichter, maar geeft het zelfde remeffect.
De remblokken van Brembo zijn beschikbaar voor meer dan 6000 modellen en er zijn verschillende lijnen. Brembo heeft zowel remblokken van de sterkste organische materialen tot aan het innovatieve keramische carbon.

Brembo Rempompen

Brembo heeft verschillende soorten rempompen. Offroad , Racing en High Performance rempompen (oa de RCS14, RCS15, RCS16 en RCS17 en de 16x16 pompen).
Voor oa KTM heeft brembo een hele goede alternatief voor de koppelingspomp. Ben je af van de Minerale Magura koppelingspomp en heb je een Italiaans staaltje vakwerk met DOT4.

Brembo staat binnen het racewereldje en supermoto wereld bekend met hun Brembo RCS Rempompen. Dit zijn de High Performance rempompen. De Brembo RCS15 rempomp met korte hendel is daarom ook het meest verkochte rempomp in onze winkel.Veel producten van Brembo (Performance) hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Brembo.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 71

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 71

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?