Boyesen

Boyesen

Boyesen "Leading edge Performance"`

Eyvind Boyesen, oprichter van Boyesen, startte in 1972 met een klein budget een revolutie in de motortechnologie. Eyvind begon met het ontwikkelen van de membraam, zodat de benzine beter verneveld wordt en er een betere verbranding ontstond in de cilinder. Al snel werd de naam Boyesen bekend in zowel de off-road als on-road wereld.
Snel daarna ging deze ontwikkelingen van de inlaat technologie door voor het water en sneeuw segment. Vele water- en snowscooters werden voorzien van een Boyesen inlaat. Dit alles werd toendertijd hoofdzakelijk gedaan voor 2 takt motoren.
Door jarenlange ervaring en ontwikkeling maakt Boyesen nu vele producten voor zowel 2 takt als 4 takt motoren. Denk hierbij aan koppelingsdeksels, ontstekingsdeksels en waterpompdeksels. Maar ook de membramen zijn nog altijd doorontwikkeld en leverbaar voor vele motoren.

Boyesen membraam

Om het maximale vermogen uit een crossmotor te halen is het zaak een perfecte verbranding te hebben. Het is dus belangrijk met de juiste benzine te rijden en het juiste zuurstofgehalte toe te voegen aan het verbrandingsproces. Boyesen heeft door bijna 50 jaar ervaring de membraam zo weten te ontwikkelen dat er altijd het juiste zuurstofgehalte wordt toegevoegd aan de verbranding. De membraamplaatjes zijn vaak gemaakt van hoogwaardig carbon, dit zorgt voor de beste acceleratie en koppel.

Boyesen deksels/ covers

Om je motor een mooier uiterlijk te geven en beter af te dichten om lekkages te voorkomen heeft Boyesen verschillende deksels ontwikkeld. Met deze deksels krijg je de 'factory' look en dicht je het motorblok goed af. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, hierdoor licht en sterk. Ze beschikken over een sterke poedercoate laag die bestand is tegen alle omstandigheden.

De waterpomp cover van Boyesen zorgt ervoor dat jouw motor een optimale koelcirculatie heeft op alle toerentallen. Het komt regelmatig voor dat een motor wordt geleverd met een plastic waterpomp schoep. Vaak gaan deze kapot en komt de motor zonder koeling te zitten, dit kan erg slecht aflopen. Hierom heeft boyesen de aluminium schoepen ontwikkeld. met deze kit hoef je niet bang te zijn dat je motor een slechte circulatie heeft en daardoor 'warmloopt'.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?