Bolt Track Packs

Bolt Track Packs

Bolt Motorcycle Hardware

Het verhaal van Bolt hardware begon in 1989. Een twaalfjarige jongen kocht zijn eerste kx 80cc van zijn eigen verdiende geld. Toen de dag eindelijk aankwam dat zijn moeder meeging met hem om in de bergen te gaan crossen liep het achterwiel los binnen 10min. Met een droevig gezicht keerde hij huiswaarts en kon maar niet begrijpen dat de verkoper de as niet goed had vastgezet.
Vele jaren, en motors, later startte hij Bolt Hardware op. In 2003 kwam Bolt op de markt met de 'Japanese Track Pack'.

Bolt Track Packs

In dit kleine pakket zitten allerlei soorten bouten, moeren en ringen. Met deze set kan je op de race vele hardware vervangen zodat jij weer aan de start kan verschijnen. De kit bevat M5, M6 & M8 bouten, moeren en ringen en bestaat uit meer dan 50 delen. De kit is verkrijgbaar voor Japanse motoren (Japanese Track Pack), ktm en Husqvarna (Euro Style Track Pack) en vele andere (cross) motoren.

Bolt Pro Pack

Deze uitgebreide kit bevat bijna alle bouten, moeren, ringen en rubbers die regelmatig vervangen moeten worden bij een (cross) motor. Hierdoor is het een volledige hardware kit voor jouw motor. Vaak wordt deze kit gebruikt bij het opnieuw opbouwen van een crossmotor, doordat vele bouten aanwezig zijn weet je zeker dat alles goed vast zit en er als nieuw uit ziet. Met deze bouten set bevestig je jouw vorkbeschermers, voorspatbord , voor nummerbord, radiateurkappen, zadel, zij nummerplaten en achterspatbord.

Bolt overige Hardware

Naast deze complete kits kan je bij Bolt ook terecht voor specifieke bevestigingsdelen. Zo hebben ze bevestiging voor het achterwiel, blokbouten, bouten voor plastic delen, uitlaatbevestiging voor tweetakt motoren. Ook is het mogelijk de complete bouten kit voor jouw crossmotor aan te vullen met bouten, moeren en ringen. Deze aanvulbare delen zijn beschikbaar voor alle bouten sets voor alle crossmotoren.Producten van Bolt Hardware hebben we (nog) niet online staan. We helpen je er graag mee, neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Bolt.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?