Bell Helmets

Bell Helmets

Bell Helmets

Bell Helmets is officieel opgericht in 1954 door Roy Richter. Hier voorafgaand maakte Roy al auto's voor de 'Hot Rod' en racing industrie, Roy hield toen al van snelheid en alles eromheen. Toen de films van Need For Speed werden opgenomen zorgde Roy Richter er ook voor dat de stuntmannen een veilige helm draaide.
Bell maakt nu al meer dan een halve eeuw helmen en daardoor zijn deze ver ontwikkeld. De helmen zijn er voor motorcrossers, fietsers, recreatieve rijders en racers. Vele wereldtoppers, zoals James Stewart en Travis Pastrana, rijden met deze veilige crosshelmen. De stuntman Travis Pastrana maakt vele crashes mee en daardoor bewijst de Bell helm zich keer op keer op het gebied van veiligheid met hun crosshelm.

Bell Mx9 Mips

Als het gaat om prijs/ kwaliteitverhouding staat deze crosshelm voorop bij Bell Helmets. De Mx9 Mips crosshelm zit onder de €200 en bevat toch vele aspecten waardoor het een veilige helm wordt. De helmschaal is gemaakt van thermoplast, de voering is verwijderbaar door middel van drukknoppen, de Bell Mx9 Mips crosshelm wordt goedgekeurd door de KNMV en op de weg en heeft een gewicht van ± 1450 gram.

Bell Moto 9 Mips

De middenklasse crosshelm van Bell staat garant voor veiligheid. De crosshelm heeft vele kenmerken van de duurste variant van Bell. Zo heeft deze crosshelmen binnenvoering die magnetisch is, en daardoor makkelijk verwijderbaar (door bijvoorbeeld de EHBO). De Moto 9 crosshelm is uitgerust met het Mips Energy systeem, dit systeem zorgt ervoor dat de buitenschaal los beweegt van de binnenhaal bij een valpartij. Hierdoor wordt de schok van de crash gedempt en het hoofd beschermt. Deze crosshelm van Bell Helmets wordt goedgekeurd door de KNMV en op de weg. De Moto 9 Mips weegt ± 1450 gram.

Bell Moto 9 Flex

De Bell Moto 9 Flex is de crosshelm in het hoofdklasse segment van Bell Helmets. De crosshelm absorbeert de impact doordat de crosshelm bestaat uit drie verschillende delen. De binnenschaal, middenschaal en buitenschaal. De Moto 9 Flex kan drie soorten impacts scheiden doormiddel van dit systeem. Lage impact, middelmatige impact en hoge impact wordt verdeeld en het hoofd zo optimaal beschermt. De buitenschaal is gemaakt van carbon fiber wat de helm een stuk lichter maakt.Producten van Bell Helmets hebben we (nog) niet online staan. We helpen je er graag mee, neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Bell.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 Artikel

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?