Athena

Athena

Athena Aftermarket Division

Athena is opgericht in 1973 door een groep van 7 bedrijven, deze produceerde pakkingen, technische artikelen en metalen onderdelen voor de motorbranche. Het doel was om gezamenlijk te zorgen voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid, technologische revolutie en constant verbetering.
In de laatste jaren is Athena uitgegroeid tot een groot aftermarket bedrijf voor de motorbranche. Athena produceert CDI units, pakkingen en onderdelen voor alle merken en soorten motoren en scooters. Althena is markteider op het gebied van pakkingen voor alle soorten motorvoertuigen, ook Harley Davidsons en Jetskies.
Daarnaast ontwikkeld Athena vele onderdelen voor het motorblok, als complete big Bore kits (inclusief cilinder, zuigerkit en alle pakkingen), drijfstangen, tandwielen, luchtfilters en nog veel meer.

Athena pakkingen

Athena was er al vroeg bij op het gebied van pakkingen. Hiermee zijn ze ook erg bekend geworden in de motorsport. Alle stalen pakkingen zijn voorzien van een hoogwaardige coating waardoor deze ook bij hoge hitte zorgen voor een goede afdichting. De papieren pakkingen zijn gemaakt uit meerdere lagen die tegen elkaar zijn geperst. Het papier heeft als eigenschap dat dit zich vormt zoals gewenst is en zorgt daardoor voor een goede afdichting

Athena blok onderdelen

Op het gebied van motorblokken is Athena erg gespecialiseerd in het 'top end' gedeelte. De drijfstangen, zuigers en complete cilinders zijn alle te verkrijgen van Athena. Hierdoor kan je met 1 merk je top end weer klaarmaken om te rijden. Al deze onderdelen evenaren of overtreffen de prestaties van de originele onderdelen. Met de 'Athena Big Bore Kit' (verkrijgbaar voor verschillende motoren) geef je jouw motor meer vermogen. De kit bestaat uit een cilinder, complete zuigerkit en alle nodige pakkingen. Deze kit overtreft de prestaties van het origineel.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?