Alpina Tubeless Wheels

Alpina Tubeless Wheels

Alpina Raggi (letterlijk vertaald Alpina wielen) is een Italiaans bedrijf die in 1926 is opgericht en is gevestigd in het noorden van Italië in het dorpje Lomagna (LC). Alpina wheels is een zeer geliefd merk binnen de supermoto en vele top teams binnen de EK en WK prefereren dit merk door zijn hoogwaardige kwaliteit met spaken en velgranden.

Bcolor is Alpina Raggi haar bekendste wielen, bicolor / tweekleurige velgranden met groot 'ALPINA' erin. Top klasse binnen zijn segment.
Naast supermotard wielen hebben ze in het assortiment ook crosswielen, enduro wielen en straat wielen zoals voor de BMW GS, Honda African Twin, etc...

Alpina wielen zijn altijd tubeless, tubeless betekend dat je geen binnenband nodig hebt. Daarom heb je direct contact met je band op het asfalt en krijg je veel beter en sneller feedback dan met een velg die niet tubeless is en een binnenband nodig heeft. Dit scheelt ook in gewicht en je motor stuurt een stukje lichter. Bij Alpina tubeless wheels werken ze met o-ringen die de nippel met het velgrand af dicht. Ze hebben de bekende STS systeem en het nieuwste systeem is de STS2 systeem. STS2 Tubeless system is een verbeterde systeem, met 2 afdichtingsringen, dan het eerst STS Ststem.

.

De 17" wielen zijn ook sterker dan zijn voorgangers en lichter. Voorzien van het nieuwste Alpina STS2 tubeless systeem

Wist je dat Alpina Raggi de spaken zelf produceert? Het is van origine een spaken fabrikant. De goedkopere spaken op de markt worden getrokken tot de juiste dikte, maar Alpina stanst/perst/slaat het draad naar de juiste dikte. Met een uitgebreide R&D afdeling en kwaliteitscontrole hebben hun de sterkte spaken op de markt. De spaken van Alpina is te herkennen aan het letter 'A' in het kopje van de spaak.

https://www.alpinaraggi.it/en/

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?