Akrapovic Uitlaten

Akrapovic Uitlaten

Akrapovic exhausts

De oprichter van Akrapovic is Igor Akrapovic. Vanaf 1970 was hij actief in de race wereld en probeerde hij al het beste uit zijn machine te halen. Vanaf 1991 was Akrapovic een officieel bedrijf en begon de productie van race uitlaten. En in 1997 bereikte Akrapovic hun eerste winst met de uitlaten in het wereldkampioenschap. Hedendaags zijn Ktm, Husqvarna & Husaberg geautoriseerde Akrapovic dealers, en hierdoor zul je deze uitlaten ook vaak zien bij de fabrieksmotoren van deze merken. Denk bijvoorbeeld aan Jeffrey Herlings en Antoino Cairroli. Akrapovic is actief in het straat, scooter en off road segment. Daardoor kan Akrapovic voor bijna elke motor/ scooter een geschikte uitlaat leveren.

Akrapovic tweetakt dempers

Voor de tweetakt motoren heeft Akrapovic een select assortiment, voor de merken Ktm, Husqvarna en Beta levert Akrapovic dempers. De dempers zijn handgemaakt van titanium die afkomstig is uit hun eigen proces. De dempers zijn beschikbaar met een carbon eindkap.
De demper wordt geleverd met alle toebehoren en past perfect op de originele uitlaatbocht, waardoor het monteren eenvoudig blijft en het systeem luchtdicht is en alle druk naar de demper gaat.

Akrapovic viertakt uitlaten

Voor vele viertakt motoren heeft Akrapovic volledige uitlaatsystemen in hun assortiment. Alle dempers zijn gemaakt van titanium die afkomstig is uit een eigen fabriek, in Slovenië. In deze fabriek wordt het hoogwaardige titanium geproduceerd en geleverd aan de fabriek waar de uitlaten worden gemaakt. De dempers worden getest door fabrieksrijders als Jeffrey Herlings, hierdoor wordt de demper altijd verbeterd en kan jij mee met de top.
De uitlaten worden compleet geleverd met alle toebehoren en kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden op jouw crossmotor.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?