Acerbis Plastics

Acerbis Plastics

Acerbis Motorsport

Sinds 1973 is Acerbis actief in de motorsport. Toen bracht Acerbis al plastic, protectie, kleding, helmen, laarzen en vele andere accessoires op de markt. Het bedrijf is ontstaan in Italië vanuit een passie voor motoren. Acerbis heeft het doel om producten ter ontwikkelen waar motorrijders dagelijks baat bij hebben.
Door jarenlange ontwikkeling is Acerbis onmisbaar in de motorwereld. Hedendaags maakt Acerbis vooral plastic sets en kleding. Acerbis is vooral actief in de motorcross/ enduro/ supermoto en andere off road activiteiten. Echter zijn ze niet heel lang geleden ook gestart in het Mountainbike segment.

Acerbis plastic

Acerbis heeft een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van plastic. Alle kappensets passen op een originele motor. Zo kan je een stickerset plakken op nieuwe kappen zodat ze beter blijven zitten en de motor weer fris is. Ook zijn alle plastic delen los te bestellen, heb je een voorspatbord kapot kan je deze dus verkrijgen. Ook hebben ze bodemplaten om jouw motorblok en frame te beschermen tegen bijvoorbeeld steenslag. Naast deze bodemplaten hebben ze nog vele andere covers om jou motor uniek te maken en goed te beschermen.

Acerbis motor upgrades

Om je handen te beschermen tegen kou en steenslag heeft Acerbis handkappen ontwikkeld. Deze zijn leverbaar in verschillende varianten. Zo hebben ze dichte handkappen en kappen met gaatjes erin (voor de luchtstroom. Ook hebben ze handkappen speciaal voor supermoto die aansluit tot aan je handvat zodat je nooit met je hand op de grond kan komen.
Acerbis heeft daarnaast een uniek zadel op de markt gebracht, de "Acerbis X Seat". Dit zadel is vanuit 1 stuk gemaakt en heeft dus niet de losse hoes en het schuim. Hierdoor gaat het zadel langer mee en kan je dit zadel zonder zorgen afspuiten. De X Seat is verkrijgbaar in Soft, Medium en Hard. Zo is er altijd een zitcomfort dat jij wenst.

Acerbis crosskleding en bescherming

Op het gebied van crosskleding is Acerbis hedendaags erg actief. Ze hebben zo'n tiental verschillende soorten cross pakken en zo zit er altijd iets bij wat jij mooi vindt. De cross shirts zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een lange levensduur. In de cross broeken van Acerbis zit naast polyester ook Nylon, Kevlar en Leer. De kniestukken zijn gemaakt van Leer en Kevlar waardoor deze minder snel doorslijten. Door de vele kleuren waarover Acerbis beschikt zit er altijd een mooi cross pak voor jou bij.

Acerbis heeft vele crosshelmen in haar assortiment. Zo zijn er helmen van carbon tot aan een goede budget helm in verschillende kleuren. De helmen zijn licht van gewicht waardoor de helm erg comfortabel zit. Ook zit er een goede ventilatie in zodat jij tijdens het rijden zodat je genoeg zuurstof krijgt. De helmen zijn er in de maten XS tot en met XXL en zo is er altijd een helm die jou past. Overige beschermkleding die Acerbis heeft zijn bodyprotectors, kniekappen, kniebraces en elleboogbescherming. Alle bescherming bestaat uit jarenlange ontwikkelingen en beschikt over de nodige keurmerken, zodat jij veilig aan de start kan verschijnen.Veel producten van Acerbis hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Acerbis.

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 Artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?