100%

100%

100% motorcross brillen, handschoenen en meer

Het bekende nu 100% is opgericht in de beginjaren van 1980 door Drew Lien, sinds de jaren 80' stond het logo op vele fabrieksmotors. Echter bestond het merk toen uit een kleine selectie van motoronderdelen, als kabels en beschermingsdelen. De naam 100% is verzonnen door Drew, mede dankzij zijn vriend Bob Hannah. Drew Lien zat te brainstormen over een naam en vroeg zich af: "How much affort does it take to win like Bob? 100%." Hedendaags is deze tekst vaak te lezen op de handschoenen van 100%.

100% crossbrillen

100% heeft ongeveer een tiental soort crossbrillen, van de meest innovatieve luxe bril tot aan een oldschool classic.

100% Strata is het instapmodel van 100%, deze laaggeprijsde crossbril is van goede kwaliteit en ook beschikbaar voor de kleine jeugdrijders. De bril bevat de laatste technieken van deze branche. Daarnaast is deze bril ook leverbaar in de "roll off" variant.
100% Accuri is het grotere broertje van de Strata, Deze bril bevat nog betere technieken en voorziet jou van een nog betere veiligheid voor een goede prijs. Deze bril heeft ook een standaard roll off versie die zich stand houdt tijdens hevige omstandigheden.
100% Racecraft is een van de beste middelen van 100%. Deze crossbril is mede ontwikkeld door de beste rijders van de wereld. De beste materialen zijn gebruikt om factoren als zonlicht afstoten en zweetopname zo goed mogelijk te krijgen.
De nieuwste en beste bril van 100% is de ARMEGA. De lens is via een kliksysteem makkelijk te demonteren en de heldere lens in samenhang met het nieuwe HIPER contrast zorgt voor een beter zicht dan ooit. De lens is ULTRA HD en filtert primaire kleuren voor een beter contrast.

100% Handschoenen

De crosshandschoenen van 100% bestaat uit een lijn van ongeveer 10 soorten handschoenen. Deze lopen uiteen van dunne geventileerde handschoenen tot aan een water en kou bestendige handschoen.

De 100% itrack crosshandschoenen zijn de meest lichte en flexibele handschoenen van 100%. De handschoen heeft een geavanceerde ventilatie die weerstand biedt tegen het vormen van blaren. De siliconen grip op de handpalm zorgt voor een goede grip op het handvat. Alle materialen zijn stretch waardoor deze vormt naar jouw hand.
De 100% Ridefit crosshandschoenen beschikt over een goed ventilatie systeem en stretch materiaal. De handpalm stof is gemaakt van enkellaags Clarino zodat jij een perfect gevoel hebt met jouw crosshandvatten. Deze handschoen beschikt over 'Trek-Dry' waardoor het vocht kan opnemen, waardoor blaren minder makkelijk kunnen ontstaan.
De 100% Airmatic crosshandschoen is de perfecte handschoen voor alle soorten van rijden. De handschoen is iets dikker dan de itrack en Ridefit waardoor er minder koude lucht door de handschoen heen komt. Tevens beschikt deze handschoen aan de bovenzijde over protectie tegen harde zandkorrels en stenen. Deze handschoen is gemaakt van stretchbare materialen doe goed ventileren.
De 100% Brisker crosshandschoenen zijn dé handschoenen als het aankomt op koude en/ of regenachtige omstandigheden. De handschoenen beschikken over een goed geïsoleerde soft-shell bovenkant waardoor jouw handen goed op temperatuur blijven. Aan de binnenzijde bevat de handschoen vocht afvoerende microfiber vezel, waardoor je handen ook nog eens droog blijven. Deze handschoenen heb je ook in de 'Hydromatic' variant die met een leren onderkant altijd grip bieden tijdens natte omstandigheden.

Shop hier al onze 100% crossbrillen en handschoenen

PERSOONLIJKE SERVICE

Wij staan altijd klaar voor onze klanten

LEVERTIJD 2-4 WERKDAGEN

+ gratis verzending vanaf €75 in de BeNeLux &
Duitsland
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Artikelen 1-12 van 155

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?