MOTOMASTER 300MM RACING SUPERMOTO REMSCHIJF VOOR - HONDA

MOTOMASTER 300MM RACING FLAME SUPERMOTARD VOORREMSCHIJF - HONDA
€215,95 €199,95

Moto-master Supermoto racing flame voorremschijf voor Honda.

300mm flame wave voorremschijf voor gebruik met oa een Motomaster 4 zuigerige CNC gefreesde remklauw. Remschijf dikte van 5mm en een mooi aluminium geanodiseerde hart, maakt dit de remschijf helemaal af. Deze schijven worden extra getest op hardheid en hoe het zich houdt bij hogere temperaturen. Kwalitatief slechte schijven gaan op een gegeven moment krom trekken en/of slechter remmen.

Door de grote schijf kan je harder en beter gedoseerd remmen. Bij bepaalde modellen is er een remklauw adapter nodig voor montage van deze remschijven. Deze zijn volledig CNC gefreesd van 6082 aluminium. Deze is noodzakelijk om de remklauw op de juiste positie te plaatsen dan origineel. Kijk in het overzicht of dit nodig is en bestel deze, indien nodig, erbij. Standaard wordt deze niet meegeleverd met de schijf. Dit betreft een apart artikel.

Welke adapter heb je nodig?

Wil je de remschijf gebruiken met je originele (cross) remklauw? Bestel dan de STREET ADAPTER (enkel voor 320mm schijven). Wil je het gebruiken met een grote remklauw van bijvoorbeeld motomaster of een remklauw met hetzelfde steek als Motomaster? Bestel dan de RACING ADAPTER (geschikt voor 300mm & 320mm remschijven).

Voor oa de modellen: CR500 CR125 CRF250 CRF450 CRF250RX CRF450RX CRF450L
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MOTOMASTER 300MM RACING SUPERMOTO REMSCHIJF VOOR - HONDA
ANDEREN BEKEKEN OOK:
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?