MICHELIN ROAD 6 FRONT 120/70-19

MICHELIN ROAD 6  FRONT 120/70-19

€261,36 €139,68

Nieuw MICHELIN Road 6/Road 6 GT-bandenassortiment.

 

De nieuwste in een lijn van MICHELIN Road-bandenprimeurs.

Verbeterde grip op nat wegdek en langere levensduur vergeleken met de MICHELIN Road 5-bandenassortiment.

Prestatieverbeteringen zijn mogelijk gemaakt door een nieuw loopvlakontwerp, vooruitgang op het gebied van grondstoffen en geoptimaliseerde bandenarchitectuur.

Als nieuwste in een lange reeks toonaangevende sport-touringbanden, kondigt Michelin met genoegen de lancering aan van zijn MICHELIN Road 6-bandenreeks, een bandenreeks die is ontworpen om rijders van roadsters, trailbikes, sportmotoren en GT-motorfietsen de geoptimaliseerde prestaties te bieden in termen van grip op nat wegdek, levensduur, comfort en handling.

Naast het standaard MICHELIN Road 6-bandenassortiment, dat nu maten bevat voor grote trailfietsen, is er ook de MICHELIN Road 6 GT-band, ontworpen voor grote toermachines.

Door gebruik te maken van technologieën die zijn ontwikkeld door ingenieurs in de R&D-centra van Michelin, biedt de nieuwe MICHELIN Road 6-band een verbetering van 15 procent in grip op nat wegdek en een verlenging van de levensduur van de band met 10 procent vergeleken met zijn voorganger, de MICHELIN Road 5-band.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MICHELIN ROAD 6 FRONT 120/70-19
ANDEREN BEKEKEN OOK:
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?