KETTING EN TANDWIELEN SET ACTIE

SET KETTING EN TANDWIELEN + TRAVELBAG

€114,95

Maximaal 75 tekens

ACTIE! Set ketting en tandwielen + gratis Putoline Travelbag

Toe aan een nieuwe set ketting en tandwielen? Of niet? Deze actie kan je niet laten gaan.... Bij SMX Racing geven we korting op een set ketting en tandwielen + een gratis Putoline Travelbag! Geniet van korting tot wel € 60,00. Vul bij het optieveld in voor welke motor je de set wilt bestellen, dan zorgen wij ervoor dat de juiste maat ketting + tandwielen worden geleverd. 

Welke kettingen kan ik kiezen?

Er zijn een aantal mogelijkheden op het gebied van de ketting, zodat er voor elke cross, enduro en supermotard rijder een geschikte ketting is. De Open crossketting wordt het meeste gebruikt bij motorcross, de O-ring en X-ring kettingen zie je dan weer vaker bij Supermotard en enduro gebruik. Een O-ring en X-ring ketting hoef je minder vaak te smeren met kettingspray, wat handig is als je lange afstanden rijdt.

  • DID ERT3 - Gouden, open motorcross ketting
  • Tsubaki MX Pro SRG - Gouden, open motorcross ketting
  • Tsubaki Omega ORS - Zilveren, O-ring gesealde ketting (offroad en road)
  • Tsubaki MX Alpha XRG - Gouden, X-ring gesealde ketting (offroad en road)

De tandwielen

De tandwielen worden geleverd van het merk S-teel. De stalen voortandwielen garanderen een lange levensduur door de CNC frezing en HRC (Harness Rockwell C) nabehandeling. De aluminium achtertandwielen worden gevreesd uit 7075 aluminium en afgewerkt met een anodisatie. De uitsparingen in het tandwiel zorgen voor het afvoeren van zand en het lichter maken van het tandwiel. Wanneer het tandwiel dat jij nodig hebt niet op voorraad is, zorgen wij voor een gelijke vervanger!

  • S-teel stalen voortandwiel
  • S-teel aluminium achterwiel (zwart)

Putoline Travelbag

Bij de set ketting en tandwielen komt deze handige Travelbag kit (zolang de voorraad strekt). In deze kit zitten de belangrijkste dingen om onderweg of naar het circuit mee te nemen. Met de Helmet Sanitzer maak je jouw helm en vizier vlekvrij samen met de bijgeleverde microfiber doek. Met de DX 11 kettingspray houd je jouw ketting goed gesmeerd en verleng je de levensduur ervan.

  • Putoline Helmet Sanitizer
  • DX 11 Kettingspray
  • Microfiber doek voor het reinigen van de helm en/of motor

Let op: Actie geldt niet voor race en wegmotoren. Enkel crossmotoren/ enduro's en supermotard

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KETTING EN TANDWIELEN SET ACTIE
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?