GAERNE SG12 - SOLID BLUE

GAERNE SG12 - CROSSLAARS - SOLID BLUE
€575,95
Kwalitatief hoogwaardige Italiaanse crosslaars. Gaerne staat al jaren bekend om zijn slijtvaste zool en sterke laars. De SG-12 is DE TOP binnen de crosslaarzen en binnen het assortiment van Gaerne. Gedesigned dat het een comfortabele, veiligste en fijne laars moet zijn voor de rijders.
Voorkeur van veel top rijders gaat uit ook naar deze laars van Gaerne.
Het heeft een bredere pasvorm vergeleken met vele andere merken, sterke gespen en een perfecte dubbele enkel protectie, dubbele scharnier punt.
De dubbele enkel protectie zorgt ervoor dat je maximale bewegingsvrijheid hebt, maar ook dat je enkel niet doorslaat bij het verkeerd landen en terecht komen op de voetsteppen. De tweede scharnier punt zit in een sleufgat, met begrenzing, wat het doorklappen van je enkel voorkomt. De protectie zit rondom je enkel en heb je hierdoor een volledige enkel support, met een verhoogde support aan de achterzijde voor optimale bescherming. Maar desondanks hou je wel de maximale bewegingsvrijheid. Door deze twee scharnier punten optimaliseert Gaerne het schakelen en remmen, omdat het natuurlijk aanvoelt.
Deze laarzen hebben ook memory foam aan de binnen zijde. Hierdoor zal de laars optimaal aansluiten aan je enkel, voor optimaal support.
De laarzen geeft je de nodige ruimte, bewegingsvrijheid en is comfortabel als je er ook gewoon mee loopt.
Goede en stevige anti-slip zijkant, zodat je goed en stevig kunt klemmen aan het frame van je motor. Naast het anti slip heeft deze rubber ook een hitte bestendige laag en houdt de hitte van de motor zoveel mogelijk buiten je laars.
De bovenste 2 buckle kan je verplaatsen en ervoor zorgen dat de laars nog beter rond om je kuiten zit. Hierdoor is het ook goed geschikt voor rijders met stevige kuiten.

Alle/veel onderdelen van deze laars is los verkrijgbaar en te vervangen. Heb je losse onderdelen nodig, stuur ons een mail hierover; info@smxracing.nl

We kunnen deze laars ook omzolen naar supermotard, uiteraard tegen een meerprijs. Geef hieronder aan als je de laars, kant-en-klaar omgezoold wilt ontvangen.

Hou rekening mee met je bestelling, dat deze laarzen een maat kleiner uitvallen.
We adviseren een maat groter te bestellen dan je schoenmaat.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GAERNE SG12 - SOLID BLUE
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?